muratko193
Öğretiyorum
Beyler Eger İşiniz Yoksa Bi Rapid Den Upload Edebilirmisiniz Resmi Sitesi Acılmıyorda Hem Arkadaslarda Yararlanır..
‡¯○SeLametle•¯‡
‡¯○SeLametle•¯‡
ayarları tekrar gözden geçir ve ingilizcen yoksa bu sitede türkçe hali var.tan demiş ki:arkadaslar bende bı sorun var bot ıksırı bıtınce return cekıyo ama hıc bır yere ugramadan mujıgilere gıden kapıya cıkıyo ve return cekım yenıden gelıyo sehre v bu sefer hotanın ortasında bı saga bı sola gıdıyo neden yapabılır botu ve oyunu sılsem yenıden yuklese duzelırmı sızce ?
rapidliyorum şimdicrazy_bay demiş ki:ya biri isrobotun en son verisyonu rapıdleyemez mi nodlar nerdesiniz offfffffffffff ya 360 dakıka tıcket var ama botun kendısı yok
ben şu an tbot kullanıyorum.. srobot pcmde yüklü deil :?!!! ... ayrıca linkin kırık olmasının sebebi sitenin bakımda veya kapanmış olmasıdır...Ronin demiş ki:Linkler kırık 10 gündemi rapidleniyo bu bot?
düzenledim...Ronin demiş ki:İyi kapat topiği ozaman çalışmayan şeyi ne yapsıjn üyeler.
bi daha yüklemeyi dene :))deepblue224 demiş ki:parmağa tıklıorm hata raporu werio Rolling Eyes sebebi ne olabilr?