1 hafta diyor arkadş bu olaylarla ilgli bilgisi olan varsa yazsın lütfen yoksa sadece geç mi kaldı sroking sbot çıktı hatta sbot multi olayıda çözüldü bizim botta tık yok:S

ben oyundayken gördüm. GM yazmıs. Sbot ile party kuranlar ve oynayanlar banlanacak diye. dikkat edin.

Arkadaslar bot elbet cıkacak. adamlar burdan para kazanıyor merak etmeyin bir sürü kullanıcı var. önce güvenlik oldugundan adamlar bize zarar vermeden çözüm arıyorlardır.
Ayrıca adamlar 1 dk her yere giren adamlar var mutlaka bunada bir çözüm gelir. zaman alabilir. hemen yerden yere vurmayın. neticede bir yazılım.

Sizce ne zaman çıkar arkaşlar bot anladığım kadrıyla botun geç çıkma sbebi isrbot yöneticlerin yni gvenlk sistemini çözmeleri çalıştığı ve sbot,sroking botlar gveni değil

isrobot aylık rüşvetini geciktirmiş joymaxa sbot rüşveti gününde verdigi için botları calısıyor :)

1.132 Geldi Arkadaslar Koyar Koymaz Sansıma Denk Geldi Baktım 1.132 Download dedim buraya yazdım %80 De hata verdi O hata icin ugrasıyorlar sanırım. Ama geldi yani bunu bilin :D

Yukarı Alt