suanda srobot yada sbot satısı varmıydı acaba ? yakın zamanda almayı dusunuyorum vede satısları yok dıye duydum ?

şükür sonunda ayrıyetten Guard ile girmesi Soyulmaya bire bir çaredir Bu yenilik hoş olmuş

handsome_yet11 demiş ki:
suanda srobot yada sbot satısı varmıydı acaba ? yakın zamanda almayı dusunuyorum vede satısları yok dıye duydum ?

Srobot var alabiliyorsun. fakat sbotu bılemıcem :)

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Son düzenleme:

5x6

rank8
Arkadaşlar botla oyuna girerken Silkroad Guard ile birlikte açılıyor önceden böyle birşey olmazdı.Charların banlanma riski artıı mı şimdi ?

ewet arkadaşlar bilen varsa bi açıklık getirebilirse konuya hepimiz rahatlıyacaz.. bşrden fazla charda banlanma riski nedir? yada varmıdır yokmudur? girdik ama elimiz ayağımız titriyor :D

aksine guard sistemi sizi hack ten koruyacakır. Sbot sistemide bu şekilde Oda Guard İle oyuna giriyor.

geldide bu bot sorunlu ben rocta kasıyorum şehre dönünce tekrar gidemiyor semerkanddan benmi yamadım yoksa bu versiyondamı sorun var

Öncedeki versiyonda da aynı idi. çünkü Hotan kapılarındaki slave lerde ölmesin die samarkand dan yapmaya kalkmıştım her şeyini yapıyor npc lerde daha sonra gitmeye kalktıgı zmn gatede duruyor ve Hata veriyor. Hotana geçtiğim zmn teleport olup roc a gidiyor :) Bot belkide Uzaklıgı veya yanlış yerden kayıtlı die hata veriyor olabilir.

silkroadlife

Bilgiliyim
Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Yukarı Alt