Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Son düzenleme:
Server
Flora
Takımı
Galatasaray
bu client orijinal client olur da client'ınız da sorun olursa buradan çekebilirsiniz ve bu botun bu sürümü bu client'la çalıştığı için ikisini beraber veriyoruz.

ben birşey daha soracam yeri burası değil belki ama 2-3 gündür o bölümde cevaplanmadı .Bnm isrobot dc yedikten sonra 3-4 tane client acıyor ve dolayısılay dc yiypor onun clientle alakası varmı__???

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
yok hayır modem ve pc'ye restart atıp yeniden botları sırayla açın sorun olmayacaktır.

nasıl yani ? yeniden botları sırayla acın derken.Acık bir şekilde izah edermisin gercekten cok makbule gecer =(..' haftadır kullanamıyorum isrobotu..Birde sizde isrobot kullanıyorsunuz galiba sizde sorunsumu calısıyoru??

extraloob demiş ki:
yok hayır modem ve pc'ye restart atıp yeniden botları sırayla açın sorun olmayacaktır.

yardımcı olabilirmisiniz modeme ve aynı zamandan pc ye reset attım fakat düzelmedi server 1 deyken 7 client acıyor 2 dede aynı 3 te 2 client acıyor ama 2.clientte auto login yapıyor her dc yediğinde böyle olursa -56 tane clientten sonra pc kendisine reset atar lütfen yardım edin.

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Son düzenleme:
selam extraloob üyeleri ve adminleri

nedense bende çözemedim
şu DC sorunu bir türlü açıklanmıyor
nedeni nedir ? çözümü ne olabilir ? ne yapabiliriz ? sbot da istemiyorum hiç bir bilgim yok ondada
yardımcı olunursa sevinirim yoksa hiç kimsenin kazancı olmicak bu siteden bir çok kez alışveriş yaptım çünki

ya arkadaşlar bana bi yardımcı olun..oyuna gırıyorum botu çalıştırıyoum..optimize dc problem when running multi-client yasıyo ve 15-20 dakka içinde bot çalışırken birden dc oluyo..sitesinden 1.146 sürümü indirdim kurdum aynı..yalnız ilk acılısta isrobot v1.139B yasıyo..sürüm sorunumu var yoksa baska bırseymı ?

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
Son düzenleme:
Yukarı Alt