Sonunda gelen ne yav ? İsrobot mu ?eagle1016 demiş ki:ıdm foreverr
extraloob demiş ki:
- Resim Silinmiş.
ISROBOT 1.157 | Silkroad Client 1.281
iSROBOT 1.157 İNDİR DOWNLOAD
Alternatif Linkler ISROBOT 1.157| 1.281
iSROBOT 1.157 İNDİR DOWNLOAD
Silkroad Online Client 1.281 [ 21 ARALIK 2010 ]
Silkroad Online Client 1.281
rar pass : http://www.extraloob.com
Saygılarımla,
eagle1016 demiş ki:okan abiniz her zaman yetişir imdadınıza;:) teşekkürler hacım.
sen malazgirtte oynadınmı ?xEMREx demiş ki:Sonunda gelen ne yav ? İsrobot mu ?eagle1016 demiş ki:ıdm foreverr
Ben mi ?way fay fay demiş ki:sen malazgirtte oynadınmı ?xEMREx demiş ki:Sonunda gelen ne yav ? İsrobot mu ?eagle1016 demiş ki:ıdm foreverr
yoq41 demiş ki:1.282 de Çalısıyormu _?_
dostum bu acılmıor son clıentextraloob demiş ki:sabitlenmiştir, her yenisi geldiğinde güncellersen sevinirim.
Client için yeni güncelleme gelmişti.Güncelle sonra botları indirip çalıştırway fay fay demiş ki:dostum bu acılmıor son clıentextraloob demiş ki:sabitlenmiştir, her yenisi geldiğinde güncellersen sevinirim.
ben silkroad clıent 1.281 ı ındırdım acılmıo dedım sen ne dıosun anlamadımRedQueen demiş ki:Client için yeni güncelleme gelmişti.Güncelle sonra botları indirip çalıştırway fay fay demiş ki:dostum bu acılmıor son clıentextraloob demiş ki:sabitlenmiştir, her yenisi geldiğinde güncellersen sevinirim.
yok oynamadım hacımway fay fay demiş ki:sen malazgirtte oynadınmı ?xEMREx demiş ki:Sonunda gelen ne yav ? İsrobot mu ?eagle1016 demiş ki:ıdm foreverr