BeyLer Artık bırısı yardımcı olsun İsro Botun yenı surumu geLmedımı kac Gundur Charı kasamıom yaw :S

dsn

rank8
Ne zaman düzelecek bu skill sorunu bi ilgilenin bu ne sorumsuzluktur ya

beyler job seçen karakterlerde skiler gelmiyo bot hatası...seçili olmayanlar gayet guzel çalışıyo test ettim birde job u silip deniycem oluyormu...

dsn

rank8
yenitrajedi demiş ki:
beyler job seçen karakterlerde skiler gelmiyo bot hatası...seçili olmayanlar gayet guzel çalışıyo test ettim birde job u silip deniycem oluyormu...
cevap bekliyorum dostum senden, bende jobu seçtikten sonra oldu bu olay.

evet çalışıyo şimdiklik isrobotla kasmak isteyenler jobu silecek yoksa skiler nanay yarın ubur gun düzeltilir belki....jobu sildim skiler geldi çalışıyor....

meslek kıyafetini aldığın npc e git ordan altan 2. seçenek galba tr si nası bilmiyom vageç mazgeç :D

arkadaşlar uzun denemeden sonra skiller geldi yapmamız gereken tüm geçici internet dosyalarını ,temp silin bilgisayarı yeniden başlatın srobot dosyasını kurun confi dosyasını sonradan kopyala yapıştır yapmayın böyle yaparsanız skiller gelecektır.

selam arkadaslar ben exe hatası alıyorum neden acaba. birde bi kaç arkadasımız farklı lınkler vermişler bunlardan hangısını inidiricez. adminin koyduklarını mı sizinkileri mi ve hangileri çalışıyor. şimdiden teşekkürler...

:oldie: kimse yok mu yaşlandık burda 2 gündür burda bekliyoruz 85 lvl char yatıyor ticketlarda gidiyor 3 günlük biriktiadminn şu olaya bi yardım çözüm pls

Server
Flora
Takımı
Galatasaray
botu sil kur yeniden pc modeme res at teleport ol halen gelmemişse muhtemelen yeni bot gelecektir.

dsn

rank8
arkadaşlar , Yeni patchde Job seçimi yaptıysanız direk iptal edin silin %100 gelicektir skiller.

Yaa skillerin qelmesi için silip yenıkden yuklemenızz yeterlı bende öle oluyordu silip yenıden ındırdım yukledım oldu ^^

Yukarı Alt