what?cloney demiş ki:trojen var !
yardımcı olurmusunuz???kahraman56 demiş ki:ya bende isro bot acılmadı nası kuracağım biraz bilgi verirmisiniz
İşine gelmiyorsa indirme aslanım hadi yolunagozahor demiş ki:%90 trojen var burdaki botda kurmadım kimseyede tafsiye etmiyorum :)
Resimli anlatımiçin tıklayın.kahraman56 demiş ki:nasıl kuracağımız hakkında bilgi verirmisin nincasu?
önce düzgün yazmayı öğrende sonra millete tasfiye(tavsiye) edersin :)gozahor demiş ki:%90 trojen var burdaki botda kurmadım kimseyede tafsiye etmiyorum :)
Bot369 uzun zamandır kapalı.Sonucunun ne olacağı bilinmez.Ama botsmall hizmetlerine devam ediyor.İsrobot yeni sürümü gelince hemen Güncelleyeceğim bilginize.kalk demiş ki:mod kardesim şunun açıklamasını yaparmısın bize
Bot u artık yanlızca botsmall mı dağıtacak? bot369 ne oldu?
Yıllardır aynı bot gelişme yok ibot bile gelişiyorkalk demiş ki:tamam o zaman teşekkürler. Benden herkese tavsiye isrobottan kurtulmaya bakın bir an önce
Arkadaşlarımın sabırlı olmalarını bekliyorum.Bende sizlere sorunsuz oyun bot keyfi sunmak için 10 dakikada bir siteleri kontrol ediyorum bu bağlamda içiniz rahat olsun arkadaşlar.TheSooN demiş ki:ne zman gelir :skalk demiş ki:Bugün gelmez rahat ol