arkadasım pvplerde wizard kotu bu kadar basit sen 80 lvl ol gelsin sana 80 lvl full int blader cold+light basmıs hadi bakalım oldurebiliyormusun anca gorunmezlik yaparsın oyle oldurursun adamı ayrıca kendin 50 lvllerde oldun diye hava atma sırf bizde botla kassak simdiye 80 olmustuk...

bende wizardım daha 23lwl skillerimi ve karakterimi nasıl yapılandırmalıyım biri yardımcı olabilirmi ?

Karanfil kokan ülkemin, ülkemin caddelerinde
Net_Warrior demiş ki:
o zmn mademki tek koyusta giden chara adam demicen niye chinesede spearcı koysunlar ? :mrgreen: dimi ama kardesim :lol: Sahsen 38 lvl oldu staffcı charım 38 lvl bi bowcuya swordcuya spear cıya tek atıyorum.. Str lerede 2 tane atıyorum.Bayaa güzel :?!!! (RacRiaN) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
sen onu 70 de gör adam tek seferde yanına cart diye gelip komboları çatır kütür vurunca insanın içi bihoş oluyo :lol:

Karanfil kokan ülkemin, ülkemin caddelerinde
whitedewil demiş ki:
ya bu wizard a dandik diyenlerin gelsinler 52 lik +4 staff ıyla benim char beklio aklınızı alırım beyler kendi lwl ımdaki yaratığa life copntrol umle 7k-8k kapatıorum bu konuyu uzatmayın ben 50 yken pvp de 20 lwl üstüm olan spear +full int armor a zerk le tek attım odin serwer ına gelin herkese sorun korkutamadığım chinese spear char yoktur haa blader lara bişe pek diemem block laması olmasa onuda ağlatırım ama block dan kazanıolar.BU ARADA BİLMEDİĞİNİZ KONULARDA AKILLICA KONUSUN WİZARD I İSTERSENİZ SÜPER DEFENCE LI YAPARSINIZ YAN SKİLL İ AÇ BAKİM 80 DE CLERİC 80 WİZARD YATIRAMADIĞI CHAR OLURSA ßß SİLKROAD A. CAHİL CAHİL TARTISMAYIN DEFENCE I YOKMUS NE LAN BU ÇIT KIRILDIM YAPTINIZ İİCE BEN DELLENİİİM DİORUM HER FORM SİTESİ YAPMIS 40 LWL -30 LWL WİZARD DANDİK DİE KONUSUO YA YAPSANA 60-70 LWL YANINADA CLERİC AÇ YAN SKİLL YANİ O ZMN BENLE TARTISMAYA GİR BURDA AÇMISLAR 30-40 LIK WİZARD LAR YAN SKİLL BARD YADA YAN SKİLL YOK HERALDE TEK YERSİNİZ ÜSTÜNEDE GİY +4 SET AL SANA STR CİLERLE KAPISCAK Bİ WİZARD.BU YAZACAĞIM CLERİC SKİLLERİNE BAKIN Bİ SONRA CEWAP YAZIN KAFADAN YAZMAYIN(BLESS SPEL-RECOVERY DİVİSİON-LİGHT ARMOR GİYİN-PHY.+DEFENCE SKİLLERİ) BUNLAR Bİ WİZARD DA OLSUN BANA GELİN İŞTE BUDA TEKTE YATTI WİDEOSUNU ÇEKİN WİZARD IMI SİLCEM OK????????

EZİQ WİZARDLARLA TÜM WİZARD LARI KARALAMAYIN .......!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! detective detective detective

Forumda öyle LAN lar ahkam kesmeler ne iş ? defans ı yok yalan mı sende 52 varsa bende 78 var ezik ezik adamların sorularına ne lan ne nood ne de akıllı konuş diyorum. Üstelik burada mod una da admini e lan akıllı ol vs diyorsun unutma SAYGILI OL!!! Jigsaw gör şunu da banla lütfen !!!!!

pPff konuyu baştan okudum..Fazla uzattnız bnce bırkn herkz istediini açar ezik olrsa olsn oyun snçta Confused Wizard okadar da kötü deil sağlam bir wizard yapsn kötü olmaz tabi crossbow larında hakkını vrmk lazm... Wink

Yanlız joymax wizard ın çok çok güçlü olduğunu ve oyunun dengesini bozduğu için wizard ın attack gücünü düşürdü.Eskiden kendi lvimizin champion una tek atarken artık normaline bile tek atamıyoruz.

Wizard chara yaklaşabiliyorsan Wizard char kötü,yaklaşamıyorsan senin char kötü Wink
Benden bu kadar popcorn

wizardı kullanmayı biliceksin arkadasım kendinden 20 lvl yükseğe zerkle tek atıyormussun cok mu büyük basarı ben 46 lvl dagger ile elimde 42 npc zerksiz crtsiz 62 shield+sword nukere tek atıyorum xd

wizard görünmezliği iyi kullanıcaksın life acıp görünmez olucaksın tek cekersin ama karsındakide görünmez olursa pvp olmaz o ilk vuran alır.ama artık millet pk2 kullanıyo gecen gün 60+ wizard kervanı yıktı görünmezdim tam kesicektim gördü beni :s

Wizardları yenmenin taktiğini veriyorum :mrgreen: :?!!!

pk2edit kullanın !!

şu bi gerçek ki wizardla pvp yapılmıyo çünkü kendi lvl ine tek atıyon hatta(zevki çıkmıyo) 5-6 lvl üstüne tek atıyon bende var 61 lvl 68 lvl nukerle kapışıyom yerden kalkmıyo adam (wizard magic attacklara çok dayanıklıdır). hatta bi ara event vardı şimdi yine başlıyacak(capture flag) onda tek başıma 8 kişiyi yatırdım( tabi zerkle) ondan sonra doğdukları yere gittim sonrası malum kimse kalkamadı.wizard aslında çok ta dayanıksız değil int/str/stamania ya çok önem vermek gerek bide vigor potlara ama en önemlisi farma çok dikkat etmek gerek.blade ci olayına gelince staffa blocking ratio bastın mı tektük block yapıyolar.ilk başta fear(! çok önemli bi skill tavsiye edrim !) yaptın mı tamamdır blade cide 2 vuruşta yatar.wizard için en büyük tehlike herzaman xbowcudur ilk vuran alır:):):)

arkadaşlar hepiniz haklısnız ama bir bakıma bnm 61 lwl wiz var mercuryde ve 10 lwl üstümde kasıorum ayrıca hiç te yatmıorum ve 65 lwllik bi adama tek atabiliorum ve bu bence süper bişi kim ne derse desin kasılması zor haklısnız ama bi yere kadar mesela bn kendim kasarken ölsem bile taxi yapıorum saati 300k dan 10 dk da doluo 2 saatte 4m sonra gidiom 4 saat sniper taxi daha ne olsun :D:D ayrıca herkese tavsiye ederim 80 lwl full farm bi wizard kimseye yatmaz bu arada ölme konusuna gelince ya da pot aynı şey eer cleric açarsanız ve recovery divisionu lwl 3 yaparsanız saniyede 800 can potu basıo yani bi çin çarı gibi bişi oluosuuz :D

ya şu wizard hakkında karalama yapan beyler ya siz oyunu gercekten hiç bilmiyosunuz
ya da silkroad yapımcıları hiç bilmiyo. adamlar neden böyle bir özelligi olan bi çar yapmıslar
neden balde var neden dagger neden sword neden nuke neden wizard.işte bu oyunun çeşitliligi
kardesim sen eger blade oynamak ıstıyosan gıt once ozellıklerıne bak ıcıne sıgıyorsa oynarsın
oynayıp oynamamak benım degıl oynayanın tercıhıdır. iyi olan şey karakterlerin ne oldugu degıldir.
nasıl oynatıldıgı ve nasıl yapılandırıldıgıdır.en önemli şey budur
gelelim wizardı karalayanlara kardeşim sizler gidin blade falan acın cunku bu carı oynama kapasıtesıne sahıp degılsınız.silkroadda en zor şey bir wizard la oyun oynamaktır. benim bir bowum bır nukerim bir blade birde wizardım var hangısımı ıyı? hepsi aynı oynamayı bıldıgım ıcın bana gore hepsi aynı.hangisimi zor wizard. eger sizler karaladıgınız wizardı oynaya bılseydınız
zorluklarına katlana bılseydınız silkroaddakı butun carlarla herkesten daha ıyı oynardınız
çünkü wizard zordur ama oynamayı bılırsen senı bır anda kral yapar
gelelim şu çinliyim havasına girip snde pot basıyom havasına giren karakterlere
ya şaşıyorum sizlere dagger sword wizard warlock bard cleric bunlar ezikte bıtek sız cinlilermı
gucludur.ve bı arkadasımızın dedıgıde cok dogrudur ezık wızardlarla tum unionu karalamayın
ben bir çinlinin pvpde nasıl bir işlevi oldugunu . bir wizardın ise d.hunga gelip zerke basıp nasıl
milleti pacavra ettigini coooook gördüm.önemli olan şey çinli olmak avrupalı olmak degıldır
onemlı olan sey nasıl bır car ıstedıgınızdır.
ve bir gün wizardım la kasarken 3 tane hunter gördüm.bow.blade. glavie
glavieci ise benım arkadastı. dedım nasılsın cok kotuyum . neden dıye sordugumda 90 lvl olan uc car dusunun. bir wizard geldi dedi gelmesıyle bızım ona dalmamız bır oldu dedı
ama adam yatmadı dedı (onemlı olan wizardla kac k caktıgın degıldır yatmamaktır)
ve bize bir alan vurdu ardından meteor ortada ne ben kaldım nede yanımdakı bowla blade hepsi yalan oldu dedı.
kusura bakma yın bıraz uzun oldu ama cok doluyum ben bu konuya
bunu hiç unutmayın hangi çarı acarsanız acın özelliklerine göre oynayın
gellelim giant ve party general konularına
wizard kasanlar siz bu mooblarla karsılastıgınızda tek yapmanız gereken bısey vardır
ve bu wizardın ozellıgıdır . zaman kazanmak işte eger bır vızard gıant keserken zaman kazanabılıyosa(kaldıkı zaman kazanmak ıcın bı suru vurusu var wizardın)kendi lvlinin giantınıda keser partysınıde ........ ve onemlı bır notta kesınlıkle yancı olarak cleric onerırım
ve itemlerinizde str int stamine magi basılı olsun mümkün oldugu kadar uzaktan savasın çünkü uzaktan düşmana bütün carlardan daha çok hasar veren tek çar vardır oda vizrd dır
............................. KASMAYI BİLENLERE ......................................

ßeyler bn bu konuda coq deneyımlıyım lutfen bnı dınleyın bnm suan 70 ıvı wizim war ılk baslarda alısmadıgımdan dolayı dwmlı yatıyodum ama wıze alısınca helede (Burası Onemlı) bi wizarda full blue +3+4+5 set dızersenız o wızardın dayanamıyacagı adm yoq bot konusuna deyınmısnız bnm wızardım gıant champıon dınlemeden onune ne gelırse kesıyo ama stafınız +3+4+5 olrsa daha serı olr ve coq rahat kasılır daha bılgı almak ısteyen Pm atsın ha bu warıor kıyafetlerı kıyme ısını bnde tuttum ama ılk baska bole bısı oldugunu bılsem bnde bole yapardım sımdı Wiz/Cleric im:D

ßeyler bn bu konuda coq deneyımlıyım lutfen bnı dınleyın bnm suan 70 ıvı wizim war ılk baslarda alısmadıgımdan dolayı dwmlı yatıyodum ama wıze alısınca helede (Burası Onemlı) bi wizarda full blue +3+4+5 set dızersenız o wızardın dayanamıyacagı adm yoq bot konusuna deyınmısnız bnm wızardım gıant champıon dınlemeden onune ne gelırse kesıyo ama stafınız +3+4+5 olrsa daha serı olr ve coq rahat kasılır daha bılgı almak ısteyen Pm atsın ha bu warıor kıyafetlerı kıyme ısını bnde tuttum ama ılk baska bole bısı oldugunu bılsem bnde bole yapardım sımdı Wiz/Cleric im:D

Yukarı Alt