diyorsunda sürekli print screene bas salisesini bile çekiyor ve çok rahat bir şekilde yakalarsın :) o kadar zor bi yakalama değil yaniRomeo_ demiş ki:batuknight demiş ki:şu glavie fırlatmalar güzel ama 1. olmak için daha güeller lazım bi düşün yap
aynen glavie fırlattıgında cok ıyı yakalamıssın
asıl sen aptallık eidyosun senden 3udora yı alan benim ve 3udora 56lvldi !!! yalan söleme burdaAwriL25 demiş ki:yuh artık inanmıyorum sana bu ss lerin çoğuu bşkasına ait mesela 3udora benimdi sattım ben 61lvl ken o ciritici ben vurmuştuım ve ss bölümünde ss si mevcut sslerin birteği bile arkadaşa ait değildir yöneticiler ilgilensinler şike yapıyor akıllı sanıyor kendini
Doğru konuş bence Ne iş aptallık maptallık ezik herif bu charı bayan arkadaş kullanıyordu benle takas etti HATTA JiGSAW aracı olmuştu +++ 61 lvl ken sattım o charı :xJim demiş ki:asıl sen aptallık eidyosun senden 3udora yı alan benim ve 3udora 56lvldi !!! yalan söleme burdaAwriL25 demiş ki:yuh artık inanmıyorum sana bu ss lerin çoğuu bşkasına ait mesela 3udora benimdi sattım ben 61lvl ken o ciritici ben vurmuştuım ve ss bölümünde ss si mevcut sslerin birteği bile arkadaşa ait değildir yöneticiler ilgilensinler şike yapıyor akıllı sanıyor kendini
3udora
ıd:eudora406
g.yanıt:suha eger bunlara yanlış diyosan charın mailini ver bakıyım ^^
bunlardamı yanlış ?
Sen daha ne konuşuyosun sana g.şifresinide verdim hayla inkarmı ediyosun benim çekmediğimiAwriL25 demiş ki:Doğru konuş bence Ne iş aptallık maptallık ezik herif bu charı bayan arkadaş kullanıyordu benle takas etti HATTA JiGSAW aracı olmuştu +++ 61 lvl ken sattım o charı :xJim demiş ki:asıl sen aptallık eidyosun senden 3udora yı alan benim ve 3udora 56lvldi !!! yalan söleme burdaAwriL25 demiş ki:yuh artık inanmıyorum sana bu ss lerin çoğuu bşkasına ait mesela 3udora benimdi sattım ben 61lvl ken o ciritici ben vurmuştuım ve ss bölümünde ss si mevcut sslerin birteği bile arkadaşa ait değildir yöneticiler ilgilensinler şike yapıyor akıllı sanıyor kendini
3udora
ıd:eudora406
g.yanıt:suha eger bunlara yanlış diyosan charın mailini ver bakıyım ^^
bunlardamı yanlış ?