indirdim yarini bekliyorum ^^
xFactoria demiş ki:indirdim yarini bekliyorum ^^
extraloob demiş ki:xFactoria demiş ki:indirdim yarini bekliyorum ^^
me 2
KSRO da görmüştüm belirli lvller için belirli odalar var flag gibi.Niobe demiş ki:Kaç lvller girebilecek buraya.. Capture flag gibi bişey olcak sanırım bu..
Bütün çarları satmıştım bırakırken oyunu elmde 67 lvl ff warrior 81 lv wiz kaldı..
Niobe demiş ki:Kaç lvller girebilecek buraya.. Capture flag gibi bişey olcak sanırım bu..
Bütün çarları satmıştım bırakırken oyunu elmde 67 lvl ff warrior 81 lv wiz kaldı..
Aynen öle LvL sınırı yok kendine güvenen Herkez Battle a girebilir10urhan demiş ki:Niobe demiş ki:Kaç lvller girebilecek buraya.. Capture flag gibi bişey olcak sanırım bu..
LvL sınırı yok herkes girebilir ^^
Ben kendime güvenmiyorum ama girmek istiyorum nolacak şimdiBaSKiN demiş ki:Aynen öle LvL sınırı yok kendine güvenen Herkez Battle a girebilir10urhan demiş ki:Niobe demiş ki:Kaç lvller girebilecek buraya.. Capture flag gibi bişey olcak sanırım bu..
LvL sınırı yok herkes girebilir ^^
extraloob demiş ki:Legend 5 Plus Update ile gelecekleri saymıştık ama bu kadarını hayal etmemiştik.
1) L5+
2) Yeni Dress
3) Yeni Server
4) Yeni Item'ler
5) 3 Yeni Event
helal olsun işte özlenen Silkroad Online geri dönüyor.
1 saat 21 DK var hala yüklenmiyo ?duzceli01 demiş ki:oyunun acılmasına 1 2 saat kala yenisini yukleyebilrsiniz.
bana dediysen ö.deilmavi demiş ki:tşk ederiz kardeşim