Ya sp kasma isi herkesin kastıgı gibi ong farm. bircok charımız var eger charımızın olmadıgı bir serverdan istek olursa hemen char satın alıyoruz o sekilde devam ediyoruz :) 1m Sp 1ay-40 gün arası bir sürede olur.mrtcnt demiş ki:Nasıl sp kasıyorsunuz?(Her serverda olduğu için merak ettim) Bir de 1m sp ne kadar sürede olur?
KaliteJuxtapose demiş ki:Ya sp kasma isi herkesin kastıgı gibi ong farm. bircok charımız var eger charımızın olmadıgı bir serverdan istek olursa hemen char satın alıyoruz o sekilde devam ediyoruz :) 1m Sp 1ay-40 gün arası bir sürede olur.mrtcnt demiş ki:Nasıl sp kasıyorsunuz?(Her serverda olduğu için merak ettim) Bir de 1m sp ne kadar sürede olur?
Teşekkürler =)frityus demiş ki:KaliteJuxtapose demiş ki:Ya sp kasma isi herkesin kastıgı gibi ong farm. bircok charımız var eger charımızın olmadıgı bir serverdan istek olursa hemen char satın alıyoruz o sekilde devam ediyoruz :) 1m Sp 1ay-40 gün arası bir sürede olur.mrtcnt demiş ki:Nasıl sp kasıyorsunuz?(Her serverda olduğu için merak ettim) Bir de 1m sp ne kadar sürede olur?![]()
Şuan için değil, belki bir kaç ay sonra olabilir. Alexander'da farm isteyebilirim.Juxtapose demiş ki:Ya sp kasma isi herkesin kastıgı gibi ong farm. bircok charımız var eger charımızın olmadıgı bir serverdan istek olursa hemen char satın alıyoruz o sekilde devam ediyoruz :) 1m Sp 1ay-40 gün arası bir sürede olur.mrtcnt demiş ki:Nasıl sp kasıyorsunuz?(Her serverda olduğu için merak ettim) Bir de 1m sp ne kadar sürede olur?
mrtcnt demiş ki:Şuan için değil, belki bir kaç ay sonra olabilir. Alexander'da farm isteyebilirim.Juxtapose demiş ki:Ya sp kasma isi herkesin kastıgı gibi ong farm. bircok charımız var eger charımızın olmadıgı bir serverdan istek olursa hemen char satın alıyoruz o sekilde devam ediyoruz :) 1m Sp 1ay-40 gün arası bir sürede olur.mrtcnt demiş ki:Nasıl sp kasıyorsunuz?(Her serverda olduğu için merak ettim) Bir de 1m sp ne kadar sürede olur?
cok saol murat kardesim :)turkiyesro demiş ki:Arkadaş güvenilirdir. Charınızı içiniz rahat bi şekilde teslim edebilirsiniz..Kasılan char benim charım ve chara benden daha iyi bakıyor :)
![]()