Majestic demiş ki:extraloob demiş ki:gerekli yorumumu yapmıştım zati söylenecek tek söz smilies ile anlatılabilecek durumdadır
Majestic demiş ki:extraloob demiş ki:gerekli yorumumu yapmıştım zati söylenecek tek söz smilies ile anlatılabilecek durumdadır
Çok teşekkürler..Respect demiş ki:Majestic demiş ki:extraloob demiş ki:gerekli yorumumu yapmıştım zati söylenecek tek söz smilies ile anlatılabilecek durumdadır
macrocheck demiş ki:çok güzel oldu topic ellerine sağlık berkay. böyle bi topicde adım geçtiği için ayrıca mutluyum
Geçecek Tabi Mıstafa.. ^^macrocheck demiş ki:çok güzel oldu topic ellerine sağlık berkay. böyle bi topicde adım geçtiği için ayrıca mutluyum
SağolBeijo demiş ki:wow süper bi topic olmuş ellerine sağlık...
haklısın sawaş zamanı kim neyi alacağını bilemiyor onlarıda tamamlayalım ben topici ele alıp birşey yapacağımGliseriN demiş ki:herşey tmmda okanın invertorysinde olan kitaplar falan var ve şu npc de satılan itemelr ne ie yara hangi yetkisi bulunan kişiler kullanabilir nasıl kullanılır bunlarıda bulup koyabilirseniz daha iyi olur bn aradım bulamadım :S
extraloob demiş ki:haklısın sawaş zamanı kim neyi alacağını bilemiyor onlarıda tamamlayalım ben topici ele alıp birşey yapacağımGliseriN demiş ki:herşey tmmda okanın invertorysinde olan kitaplar falan var ve şu npc de satılan itemelr ne ie yara hangi yetkisi bulunan kişiler kullanabilir nasıl kullanılır bunlarıda bulup koyabilirseniz daha iyi olur bn aradım bulamadım :S
Akşam Onlar da eklenecek merak etmeyinGliseriN demiş ki:extraloob demiş ki:haklısın sawaş zamanı kim neyi alacağını bilemiyor onlarıda tamamlayalım ben topici ele alıp birşey yapacağımGliseriN demiş ki:herşey tmmda okanın invertorysinde olan kitaplar falan var ve şu npc de satılan itemelr ne ie yara hangi yetkisi bulunan kişiler kullanabilir nasıl kullanılır bunlarıda bulup koyabilirseniz daha iyi olur bn aradım bulamadım :S
evet bu bilgilere bişekilde ulaşılabilir ama o itemlerin ne işe yaradığı hangi yetkisi olan kişiler kullanabilir nezaman nerede bunları açıklayan bi topic olsa herkez daha ii bilgilenmiş olur
BlackMarshall demiş ki:Gerçekten iyi çalışma olmuş teşekkür ederiz.
:idea:just_life demiş ki:çok güzel olmuş baya uraşmışsındır sanırsam