florensia online nin anime grafikten kurtulmuş ve daha gelişmişi bir oyun.
TAM İNDİRMEMİŞ ORDAKİ YAZANI GOOGLEYE YAZ DİCEM AMA YENİ OYUN OLDUGU İÇİN ZOR BULABİLİRSİN OYUNU İNDİRİRSEM UPLOAD EDERİM SANAProMaster demiş ki:Bu sorunun cozumu nedir acaba bilen var mi?
Saçma olurmu hiç allah aşkına oyun çıksın o zaman görün çok fazla müpdelası olucak oyunun başkla ben ve kardeşim çünki oyunda ticaret var savaş var klan savaşı var hem denizde hemde karada muhabere ve ticaret yapabilme imkanı var,buna benzer bir oyun oynamıştık florensia diye onunda tek sorunu anime grafiklere sahip olması idi demek istediğim sadece bekle ve görBeYZaDe demiş ki:saçma sapan bı oyun
ıddaa etmene gerek yok oyunun grafıkler bebek oyunu gıbı anca 0-3 yas arası oynarJustIceStorm demiş ki:Saçma olurmu hiç allah aşkına oyun çıksın o zaman görün çok fazla müpdelası olucak oyunun başkla ben ve kardeşim çünki oyunda ticaret var savaş var klan savaşı var hem denizde hemde karada muhabere ve ticaret yapabilme imkanı var,buna benzer bir oyun oynamıştık florensia diye onunda tek sorunu anime grafiklere sahip olması idi demek istediğim sadece bekle ve görBeYZaDe demiş ki:saçma sapan bı oyun
Oyunun dilinden ne kadar da iyi anlamışsın bence sen bir oyun dergisine editör falan ol yetenek var sendeBeYZaDe demiş ki:ıddaa etmene gerek yok oyunun grafıkler bebek oyunu gıbı anca 0-3 yas arası oynarJustIceStorm demiş ki:Saçma olurmu hiç allah aşkına oyun çıksın o zaman görün çok fazla müpdelası olucak oyunun başkla ben ve kardeşim çünki oyunda ticaret var savaş var klan savaşı var hem denizde hemde karada muhabere ve ticaret yapabilme imkanı var,buna benzer bir oyun oynamıştık florensia diye onunda tek sorunu anime grafiklere sahip olması idi demek istediğim sadece bekle ve görBeYZaDe demiş ki:saçma sapan bı oyun
WindTalker demiş ki:
Voyage Century Online GameTURK tarafından %100 Türkçe olarak Kara İnci adı ile biz oyun severlere sunuluyor!
Kara İnci 3 mayısta 21 günlük kapalı beta'ya başladı.
Hem karada,hem denizde oynayabileceğiz mükemmel bir serüven.
Kara inci resmi web sitesi:
http://www.gameturk.com/portal/karainci/
Kara inci Facebook sayfası:
http://www.facebook.com/karainci.net
Kara inci'yi indirmek için tıklayınız
Kara inci Tanıtım Videosu :
http://www.facebook.com/video/video.php?v=414431088782
Kara İnci Oyun içi Görüntüler ;
wT'nin yorumu:
Betaya katıldım ve oyunu çok beğendim oyunu oynamamı sağlayan diğer özelliğide kendine ait botu olması yani tamamen legal bir botu var oyunun.oyun içinde alt+f e bastığınızda botla karşılaşıyorsunuz.sizlerinde bu oyunu denemenizi öneriyorum hatta şiddetle tavsiye ediyorum. Kaçırmayın şimdiden geminize atlayın ve suların üstünde yerinizi alın.
evlenmede varGoldenBird demiş ki:İndiriyorum oyunu inmek üzere bakalım nasıl biseymiş
türkler hepberaber toplanalım clan guild tarzı bi sistem varsa hemen kuralım
+1903FataleBower demiş ki:Ben bi süre takıldım sıktı korsanlık.Karakterler fena değil ama oline oynayacaksan ilk sro ile başlamayacaksın.Gerisi yalan geliyor sonra