http://www.oyunuindiripdeneyiniz.com Bu kadar basit olmamalı oynamadan yorum yapmak
Ne yani türkçe olması mı rahatsız ediyr seni ? bence rahatsızlık sende ingilizce olunca daha mı iyi anlayacaksın ? :?TwiLighT demiş ki:bana göre tek sorun oyunun tamamen türkçe olması.
metin2 de türkçeydi ne oldu? anca 7-8 yaşındaki çocuklar doluştu oyuna. ne zevki kaldı o çocuklarla o oyunu oynamanın? oyun biraz zor olacak, karmaşık olacak, tamamen de ingilizce olacak ki biraz zeka seviyesini yükseltelim oyundamertix57 demiş ki:Ne yani türkçe olması mı rahatsız ediyr seni ? bence rahatsızlık sende ingilizce olunca daha mı iyi anlayacaksın ? :?TwiLighT demiş ki:bana göre tek sorun oyunun tamamen türkçe olması.
metin2 yi hiç oynamadım bilemeyecegim ama k. online oynuyorum ve bence ne dedigin gibi bebeler var nede saygısız Nooblar Tam bi birlik var ama bence sen cok ön yargılısın metin2 de oyle oldu diye bu oyundada mı boyle olacak ?TwiLighT demiş ki:metin2 de türkçeydi ne oldu? anca 7-8 yaşındaki çocuklar doluştu oyuna. ne zevki kaldı o çocuklarla o oyunu oynamanın? oyun biraz zor olacak, karmaşık olacak, tamamen de ingilizce olacak ki biraz zeka seviyesini yükseltelim oyundamertix57 demiş ki:Ne yani türkçe olması mı rahatsız ediyr seni ? bence rahatsızlık sende ingilizce olunca daha mı iyi anlayacaksın ? :?TwiLighT demiş ki:bana göre tek sorun oyunun tamamen türkçe olması.
koraykhan demiş ki:Acık Silkroad acık Knight acık Cabal..millet 3 ünü oynuyor alın size 3ü bir arada.Miss gibi kokuyor gelde oynama
Oyunun Grafiği normal M2 değil merak etme M2 gibi bile olsa konusu ve alt yapısı cok iyi, Denemeden böyle dememelisin...NuKeR_CiX demiş ki:Oyunun İçeriği Çok Güzel Ama Grafiklerde Biras Sorun Var Gbi metin2 tarzı olmuş grafikler