TTNet Youjust_life demiş ki:neden her ay kotam 5 GB geliyor :?
aynenkotakot demiş ki:Niye okullarda matematik dersinde ileride hiçbir işimize yaramıyacağı halde 2. dereceden eşitsizlikler ,2. dereceden denklemler görüyoruz
peki ya alacak paramız yoksa yada baba izin vermiyosaFriendly` demiş ki:Valla sınırsız en güzeli.
XLaw demiş ki:peki ya alacak paramız yoksa yada baba izin vermiyosaFriendly` demiş ki:Valla sınırsız en güzeli.
Bizim hocaya soruyoruz sizin genelkültürünüz olucak otobüste kahvede sordularmı biliceksiniz diyorFriendly` demiş ki:Aynı soruyu bende soruyorum abicim , bakkalda sorunca napcanız diyolardı küçükken benim cevabımda ; bakkalda denklem mi soruyolar diyodum
sınırsız 50 YTL miFriendly` demiş ki:XLaw demiş ki:peki ya alacak paramız yoksa yada baba izin vermiyosaFriendly` demiş ki:Valla sınırsız en güzeli.
Aylık 50 ytl gibi bişeydi , sence çokmu?
mat. hocalarının hepsi saçma sapan insanlar olmak zorundamı, bugüne kadar 7 tane mat. hocası tanıdım hiçbiride doğru düzgün konuşmayı bilmeyen insanlar, hep saçma espri yapma çabasındalar nedensekotakot demiş ki:Bizim hocaya soruyoruz sizin genelkültürünüz olucak otobüste kahvede sordularmı biliceksiniz diyorFriendly` demiş ki:Aynı soruyu bende soruyorum abicim , bakkalda sorunca napcanız diyolardı küçükken benim cevabımda ; bakkalda denklem mi soruyolar diyodum
Arkadaş baya bir pot kırmış. Kendimi yazmış o alıntıdakini?carwen demiş ki:ChosenOne demiş ki:Neden burdayim ?
Ps: Bunu bil sana char vericem.Bildim mi?Bir arkadasimin tavsiyesiyle geldigim bu forumda bir aile ortami buldum. Bu aileye kenetlendim adeta. Ister istemez buraya zaman ayirmadan gun geciremez oldum. Lâkin halimden cok memnunum. Bundan asla sikayetci degilim. Iyiki sizleri tanimisim.
looooooool
Her insnaın kafasının çalıştığı bölüm ayrıdır. Benim sayısalım iyi tarih, edebiyat kötü. Bu kişiden kişiye değişir.Rene Descartes demiş ki:Ben neden sayısal dersleri anlamıyorum.. :|
Onu biliyodum yokmu başka birşeyler..Wet Weather demiş ki:Her insnaın kafasının çalıştığı bölüm ayrıdır. Benim sayısalım iyi tarih, edebiyat kötü. Bu kişiden kişiye değişir.Rene Descartes demiş ki:Ben neden sayısal dersleri anlamıyorum.. :|
Maksat gıcıklık. :|Rene Descartes demiş ki:Ben neden sayısal dersleri anlamıyorum.. :|