Din , siyaset ve politikadan uzak durup , nasılım , bugün hava nasıl gibi sorular sormayınız..!!

Absence

Niye okullarda matematik dersinde ileride hiçbir işimize yaramıyacağı halde 2. dereceden eşitsizlikler ,2. dereceden denklemler görüyoruz

Aynı soruyu bende soruyorum abicim , bakkalda sorunca napcanız diyolardı küçükken benim cevabımda ; bakkalda denklem mi soruyolar diyodum :twisted:

Absence

Friendly` demiş ki:
Aynı soruyu bende soruyorum abicim , bakkalda sorunca napcanız diyolardı küçükken benim cevabımda ; bakkalda denklem mi soruyolar diyodum :twisted:
Bizim hocaya soruyoruz sizin genelkültürünüz olucak otobüste kahvede sordularmı biliceksiniz diyor :oldie:

kotakot demiş ki:
Friendly` demiş ki:
Bizim hocaya soruyoruz sizin genelkültürünüz olucak otobüste kahvede sordularmı biliceksiniz diyor :oldie:
mat. hocalarının hepsi saçma sapan insanlar olmak zorundamı, bugüne kadar 7 tane mat. hocası tanıdım hiçbiride doğru düzgün konuşmayı bilmeyen insanlar, hep saçma espri yapma çabasındalar nedense :roll:

Matematik bilmemek şuan için bir matematik hocasına göre saçma bir neden.Sorulduğunda genelde afallıyorlar.Neden matematik bilmeyesinki? Çünki adamın hayatı matematikten ibaret.Artık bende topolojist bi hocamdan kaptım bu felsefeyi sormuyorum neden diye ^^

carwen demiş ki:
ChosenOne demiş ki:
Neden burdayim ?

Ps: Bunu bil sana char vericem. :mrgreen:
Bir arkadasimin tavsiyesiyle geldigim bu forumda bir aile ortami buldum. Bu aileye kenetlendim adeta. Ister istemez buraya zaman ayirmadan gun geciremez oldum. Lâkin halimden cok memnunum. Bundan asla sikayetci degilim. Iyiki sizleri tanimisim.
Bildim mi?

looooooool
Arkadaş baya bir pot kırmış. Kendimi yazmış o alıntıdakini? :lol:

Rene Descartes demiş ki:
Ben neden sayısal dersleri anlamıyorum.. :|
Her insnaın kafasının çalıştığı bölüm ayrıdır. Benim sayısalım iyi tarih, edebiyat kötü. Bu kişiden kişiye değişir. :wink1:

Yukarı Alt