WeAre

Buralıyım
RaFFiNe demiş ki:
Bu konu çok uzadı gerçekten artık herkesin ve özellikle bnm başım ağrımaya başladı..Anlamadıgım bir olay yüzünden Hasanlarla yolları ayırdık..Yeni gelen arkadaşlar oldu guildimize ama bu sefer de bunlar adam değilmiş sanırım..Kafam çok karışık ama bu olay çözülecek böyle gitmez..100 kişilik pravite server da 10 tane türk var..Onlarda birbirlerine içlerinde sakladıkları kinle kasarlarsa ne anlamı kaldı oyunun..Vip'de daha da kin beslenecek, düşman edilecek adamlar var..Ama biz bir birbirimizle olan kavgalarımızı bitirsek onlara sıra gelecek..Ama biz birbirimizle kavgaları bitiremediğimiz için onlarda istedikleri gibi davranıp oyunun iyice içine ediyor...Neyse konu dagalmasın devam...
sertac benim kimseye kin beslediğim yok ama besleyenler var haberleri geliyo sen onlara çözüm bul önce

Server
Assos
Takımı
Besiktas
Vallahi bnm de kimseyle bir problemim yok..Size de kinm kin besliyor bilmiyorum ama aranızda diyorsun aramızdaysa söyle çözümünü bulalım..Ama yok sölemiyorum siz bulun diyorsan biz onları bulana kadar bize ters davranmayacaksınız..Tamam bana davranmıyorsunuz biliyorum ama diğerlerine de davranmayın...

Server
Assos
Takımı
Besiktas
TheDeeP demiş ki:
rafi onuda bizimle beraber attın yha o CrazyNukeR
O zmn yer şuan için full dolu :D

ps: Şakası bi tarafa şuan da guilde alım yok..Sadece guild oylaması yaparak adam alınırsa alıyoruz..

EfnuR

Öğretiyorum
RaFFiNe demiş ki:
TheDeeP demiş ki:

ps: Şakası bi tarafa şuan da guilde alım yok..Sadece guild oylaması yaparak adam alınırsa alıyoruz..
raffi basvuru formu falan hazırlıyorum guilde alım için :D şaka deil valla :mrgreen: :mrgreen:

Server
Assos
Takımı
Besiktas
AyteKinG demiş ki:
RaFFiNe demiş ki:
TheDeeP demiş ki:

raffi basvuru formu falan hazırlıyorum guilde alım için :D şaka deil valla :mrgreen: :mrgreen:
Abi başvuru forumunu geçte bize bi guild imzası avatar fln gerek bunları hallet master :D

Server
Assos
Takımı
Besiktas
Bekleriz arkadaşlar gelin gelin :D Adam gibi adam olması yeter gelecek arkadaşların :P

Sertac :D tam unıquelerı kesmeye basladık:D serwer kapandı:D ıse bak ya:D bu hacklenme sıte kapanması:D felan baya bı sıktı:D Ben Heavenı ozledım bea :cry: :D:D

Server
Assos
Takımı
Besiktas
Bekle açılsın da gelecen :D Uniq leri kesmeye durdukta açılsın server devam :P

Yukarı Alt