kotasız daha uygn olm snaHeartLess demiş ki:Kotalı kullanıyorum![]()
- Resim Silinmiş.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
kotasız daha uygn olm snaHeartLess demiş ki:Kotalı kullanıyorum![]()
- Resim Silinmiş.
Bende anlamıyorum neden her ay böle geliyor :?MaRJiNaL demiş ki:kotasız daha uygn olm snaHeartLess demiş ki:Kotalı kullanıyorum![]()
- Resim Silinmiş.![]()
ben kotalıyım bu kadar downloadw yapsam kesin peder beni camdan aşşağı sallarDwomalath demiş ki:Kotasız iyidir
- Resim Silinmiş.
azrailx demiş ki:
bendeKinqLee demiş ki:artık sınırsız dısında bişey kullanılmaz bende eskiden limitli kullanıyodum baktım 50den asagıya gelmemeye basladı faturalar şimdi sınırsız yaptım ayda 15gb den asagıya düşmüyom inatlarına pc acık duruyo sürekli film acıyom kendi kendine oynuyo![]()
hocam naptn sen bu ay yaKemalist demiş ki:Ay bitene kadar 100-120 gb olur kanımca
- Resim Silinmiş.
Var mı bundan fazlasıKemalist demiş ki:Ay bitene kadar 100-120 gb olur kanımca
- Resim Silinmiş.
çok süper fikir getirdin aklıma. bak şimci napıomQuensis demiş ki:Var mı bundan fazlasıKemalist demiş ki:Ay bitene kadar 100-120 gb olur kanımca
- Resim Silinmiş.![]()
![]()
Ps:Konunun başlığını "benim kotam senin kotanı döver" mi yapsak.![]()
Ben bu ayın ilk haftası pc açmamıştım , açtığım gün kotaya baktım 1gb girmiş direk.. Aradım ne bu diye? adamlar fix herkese aynı , yok video izliyormusunuz? yok pc de virüs var falan zırvalayıp duruyorlar...Majestic demiş ki:Durum bendede farklı değil ttnete hatta mesaj attım.Ne oluyor diye?Cevabladılar diyor işte youtube tarzı sitelere giriyorsunuzdur cart curt falan filan.Yav dedim ben eskidende giriyordum ama bu kadar aşmıyordu ne iş dedim?Beyefendi bilgisayarınızdaki virusler cart curt zırvaladı.Kafamgirsin.com pehhh...
bizim buraya Quiknet diye birşey gelcek yeni. onu beklioyorum ben. 100mbyte a kadar desteklicekmiş. 5kb sınırsız 49.90... eğer gelirse süper olcak. yılbasından sonra sizin sitelere dağılımı başlıcak diye bi bilgi almıştım satış temsilcisindenhmzsnmz demiş ki:Ben bu ayın ilk haftası pc açmamıştım , açtığım gün kotaya baktım 1gb girmiş direk.. Aradım ne bu diye? adamlar fix herkese aynı , yok video izliyormusunuz? yok pc de virüs var falan zırvalayıp duruyorlar...Majestic demiş ki:Durum bendede farklı değil ttnete hatta mesaj attım.Ne oluyor diye?Cevabladılar diyor işte youtube tarzı sitelere giriyorsunuzdur cart curt falan filan.Yav dedim ben eskidende giriyordum ama bu kadar aşmıyordu ne iş dedim?Beyefendi bilgisayarınızdaki virusler cart curt zırvaladı.Kafamgirsin.com pehhh...
Allah'tan son 3 günüm , sözleşmem bitiyor da kurtuluyorum , yaza kadar yenilemem herhalde..