Delidoktor
CalypsOo
pirim mi alıyon satanlardan ?Konu Ksro Account satış konusu Csro'ya fazla kaymayalım rica ediyorum![]()

pirim mi alıyon satanlardan ?Konu Ksro Account satış konusu Csro'ya fazla kaymayalım rica ediyorum![]()
Csro sohbet konusu açarım ben size merak etmepirim mi alıyon satanlardan ?bırak işte post kasıyoz
Ben de öyle düşünüyorum ama eskisi kadar pc başında kalacak vakit yok o yüzden oynanmıyor ama herkesten önde olmak gibi gereksiz hırsları olmazsa botsuz keyif alarak oynamak daha mantıklı.herkes eskiler güzeldi diyor ama botsuz da kimse oynamıyor![]()
Hangisinde? Ksro mu Csromu?Connecting to GameGuard update server has failed hatası nasıl çözülüyor?
Çözdüm.Hangisinde? Ksro mu Csromu?
Hangi servardasın
Bütün serverlara girdim sanırım hepsi 130 cap biri chydi.Hepsi aynı sistem,belki aralarında old sistem olan vardır diye umutlanmıştımHangi servardasın![]()
Bende bir tanesine girdim direk ch çar açtırdıBütün serverlara girdim sanırım hepsi 130 cap biri chydi.Hepsi aynı sistem,belki aralarında old sistem olan vardır diye umutlanmıştım![]()
isro'da yok
İsroda'da var fakat o özellik için dewile + basman lazım
Nasıl yokisro'da yok![]()
Phy/Mag damage %70 increase nasıl var hacım yaNasıl yok![]()
Mübarek Dewil'e Awakening Enhancement Scroll ile + bastığın zaman verdiği özelliği değişiyor mutlaka burada. Ama ben %70 oranı veriyor demiyorum fakat görseldeki dewil angel sprite ait.Phy/Mag damage %70 increase nasıl var hacım ya![]()
İstediğini bas yine o kadar arttıramazsın onları kanka yaMübarek Dewil'e Awakening Enhancement Scroll ile + bastığın zaman verdiği özelliği değişiyor mutlaka burada. Ama ben %70 oranı veriyor demiyorum fakat görseldeki dewil angel sprite ait.
Şu an +6 Angel Spirit'imden görsel
![]()
Dediğin bir nebze doğru csro yönetimi devili editlemiş olabilirİstediğini bas yine o kadar arttıramazsın onları kanka ya![]()