Bu mesaj Violent Arise rumuzlu uyeden alinti yapildi
Violent Arise demiş ki:
Şuanda stoklarında yokmu o bilgisayardan hemen gönderim diyor?
Büyük ihtimalle stoklarında hazır bilgisayarlar var ve en fazla (tahminimce) 1 hafta gibi bir süre içinde verirler.
"2 hafta içinde stokta kalırsa... " derken kastettiğim, ilgili ürün için paranın %80 'nini topladım (peşin). Ancak ufak bir rakam eksikliği var, maaşımı aldığım gün oraya baskın yapmayı düşünüyorum. 2 hafta içinde maaşımı alacağım inşallah o zaman gidip stoklarındaki bana en ideal olanı almayı düşünüyorum.
Çok fazla öneri geldi ama ne yazıkki en iyi öneri monster'den geldi;
-Asus'larda f/p oranı düşüktü. Fiyat biraz kabarık, ancak fiyat i5 ler için ve çok ortalama-düşük arası ekran kartları kullandıklarından dolayı (yada düşük işlemciye ortalama ekran kartı) maalesef uygun bir model göremedim.
-Lenovo ısı konusunda olumsuz yorumlar aldım. Ama yinede çok iyi bir marka tercihi...
-Acer,Casper,Exper yaklaşmak şöyle dursun göz ucu ile bile bakmamam uyarıldı.
-Hp tamamen elektrikli fırın olarak tabir edildi (hatta laptop üstüne çay bardağını koyduğunu ve çayın ve ekmek arası tostun soğumasını gayet güzel engellediğini söyleyen bile oldu)
-Toshiba ise "Türkiye için üretilmiştir" yazısı dışında olanı bulamadım ve bulduklarım ise f/p oranı yerlerde geziyordu.
Sony, gayet güzel yorumlar aldım ancak f/p konusunda Toshiba ile aynı sonucu yaşıyordu.
Geriye Monster kaldı;
Monster'de ise;
-Çift fandan dolayı hafif ses yaptığı (tozlanmaya karşı ayda 1 temizlik yapılması durumunda geçeceği)
-Isı probleminin olabileceğini (yüksek performans isteyen oyunlar her laptopta aşağı yukarı aynı ısı değerleri ile ulaştığı aşikar)
Ancak buna karşın;
-En hızlı ve kaliteli garanti ve teknik destek,
-En iyi f/p oranı
-En iyi performans ve modifiye seçenekleri önerildi
Bende mecburen en iyi seçimi monster olarak düşündüm. 2 hafta sonra "hemen teslim" stoklarındaki ürünlerden almayı düşünüyorum. Mantıken en iyi seçim bu gibi geldi bana...
Aldığım zaman resimlerini ve yorumlarımı ekleyeceğim inşallah...
Tek olumsuz düşüncem;umarım ben parayı tam bulana kadar stok tükenmemiş olur...