seskes

Bu mesaj Wax Whine rumuzlu uyeden alinti yapildi
Wax Whine demiş ki:
Ben hala vakit bulamadım bir kümeye yerleşmek için

[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile
kasayım hacım rp karşılığı :mrgreen:

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Beyler oyunda olan varsa eklisin bi temizlik yapayım dedim arkadaşların tümünü sildim. Nick : XseveN -.-'

Adcye hangi herolarla oynamaya başlayabilirim cait dışında? gravesin skillseti iyi gibi geldi sanki bana pozisyon alma skilli var ultisi bitirici vs ? var mı tavsiye?

vayne oyna derım ama zor asheden basla dıcem oda kolay :D keyfıne gore basla , ya son oyunlara bi siteden bakıyorduk hangi siteydin bilen ??

Bu mesaj Maddy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Maddy demiş ki:
Adcye hangi herolarla oynamaya başlayabilirim cait dışında? gravesin skillseti iyi gibi geldi sanki bana pozisyon alma skilli var ultisi bitirici vs ? var mı tavsiye?
Graves iyidir. Dash+ atk speed çok iyi.Varus'da olabilir ama kaçış skill'i olmadığından zorluklar yaşayabilirsin gerçi Dat Ult...

Bu arada TR server'ında adam akıllı Ashe oynayabilen görmedim.

Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
Bu mesaj Maddy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Maddy demiş ki:
Vayne. Kaçma skilli yok ama kaçmaya ihtiyacın da olmuyor özellikler mid game ve sonrasında
Corki. Ultisinin uzaktan vurması kaçma mekanizmasının saldırı yapabilmesi vb güzel adclerden
Quinn e skillinin hem atakta hem kaçmada kullanılması ve aynı zamanda ultisiyle de kaçabilmen bu konuda iyi. Yanındaki Valor isimli kuşun bazen normal ya da e skillini kullanırsan kullandığın hedefi kesin işaretliyor ve çift ok göndermeni sağlıyor. Bu da özellikle earlyde harras için çok önemli.
Ezreal

Oyunda adclere karşı bir tutkum var sıraladım hoşuma gidenleri :muck:
Florensia demiş ki:
vayne oyna derım ama zor asheden basla dıcem oda kolay :D keyfıne gore basla , ya son oyunlara bi siteden bakıyorduk hangi siteydin bilen ??
Ashe sağ tık herosu :cry:

Ya bilen yok mu son oyunları kastığım ip'leri v.s görebileceğim bi site kuzenim biliyordu online değil soramıyorum. :(

Takımı
Galatasaray
Ashe? Ashe mi kolay? Ashe en zor adc, sağ tık herosu ne demek.. hangi hero sol klikle saldiriyor ki o.O

Aradigin site
Kassad.in olabilir mi acaba

Tabii ki de dreeeyvın.

[ Mesaj mobilden gonderildi MobileDevice ] mobile

Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Lemonade demiş ki:
Tabii ki de dreeeyvın.

[ Mesaj mobilden gonderildi MobileDevice ] mobile
Eğer adc iyi oynarsam zaten dıreyvından başka adc oynamam heralde :mrgreen:

Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata demiş ki:
Ashe? Ashe mi kolay? Ashe en zor adc, sağ tık herosu ne demek.. hangi hero sol klikle saldiriyor ki o.O

Aradigin site
Kassad.in olabilir mi acaba
Sağ tık herosundan kastım atakta kullanabileceğin skill yok gibi. Ya da ben sevmiyorum kendisini ondan olabilir bu önyargılı yaklaşım

ap vuran skilleri var. ADC dediğinde komple ad olcak ap oldu mu hybird oluyor sevmıyorum ben ama milleti bilmem sadece kendi görüşürüm.:D ap mid yapan bile var trisle gördüm geçen gün daha. :D

Hyper Carry olduğundan adc'ye yeni baslayana önermem.İyi farm yapabilmesi gerek.Zaten oyun uzadıkça Tristana'nın farkını anlıyorsun

ap tris çok zevkli hero ama tfde etkisiz lanede çok zevkli adam base atmaya giderken yolda öldüğünü görmek zevkli baya :D

Advance

Bu mesaj EnderGelisenOsasunaAtagi rumuzlu uyeden alinti yapildi
EnderGelisenOsasunaAtagi demiş ki:
ADC Tristana genel olarak çok görmüyorum ben bunun nedeni nedir sizce ?
Noobsun ondan

Yukarı Alt