Forumda ki diğer arkadaşlar için bu fedakarlığa hazır olacağına forumda ki diğer arkadaşlara laf sokmasan ezmesen daha iyi değil mi ?

Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Lemonade demiş ki:
Beyler birinin kahramanlik yapmasina kendisi de dahil kimsenin ihtiyaci yok. Durumu oyle bir yere getirdiniz ki karsilikli haksiz durumdasiniz. Herkes haddini bilsin. Ozgurlukleriniz sizi baskasini ezmeye sevk etmesin. Banlanmaya gelince bunun su an icin cozum ve ihtiyac oldugunu sanmiyorum. Ama gerektiginde de kullanilacagina emin olun ama iyi kotu bir ortam var bunun bozulmasini istemiyorum. Foruma girdigimde burada hayat olmasi beni mutlu ediyor ve eminim ki siz de farkli bir amac icin burda degilsiniz. Insanlari kirmaktan vazgecin rica ediyorum.

[ Mesaj mobilden gonderildi MobileDevice ] mobile
Asistan kardeş akıllı ol, bu forumun çıkışı da var!

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Takımı
Galatasaray
Bu mesaj Florensia rumuzlu uyeden alinti yapildi
Florensia demiş ki:
Forumda ki diğer arkadaşlar için bu fedakarlığa hazır olacağına forumda ki diğer arkadaşlara laf sokmasan ezmesen daha iyi değil mi ?
Bak güzel kardeşim, canım, ben belki şurda oynayanların çoğundan 10 kat daha çok oyun attım daha çok bilgim var. Benim sinir olduğum şey, ben kimseye gidip bir laf etmezken, (diamond 1 adamın bile bilmediği vardır çünkü) hatta millete taktik, build falan verirken senin avukatlığını yaptığın arkadaşının veigara attığı laf çarptı gözüme. Sinir oldum. Veigarın q sunun ap stacklediğini bilmiyorsun, "minyon için mana mı harcıyosun beynin yok mu" yazıyorsun. Penta atıp da fotoğrafını koyduğun oyun TR serverındaki blind pick normal game. "ezik attığı pentaya" bak falan demiş de değilim hani..

Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata demiş ki:
Florensia demiş ki:
Bak güzel kardeşim, canım, ben belki şurda oynayanların çoğundan 10 kat daha çok oyun attım daha çok bilgim var. Benim sinir olduğum şey, ben kimseye gidip bir laf etmezken, (diamond 1 adamın bile bilmediği vardır çünkü) hatta millete taktik, build falan verirken senin avukatlığını yaptığın arkadaşının veigara attığı laf çarptı gözüme. Sinir oldum. Veigarın q sunun ap stacklediğini bilmiyorsun, "minyon için mana mı harcıyosun beynin yok mu" yazıyorsun. Penta atıp da fotoğrafını koyduğun oyun TR serverındaki blind pick normal game. "ezik attığı pentaya" bak falan demiş de değilim hani..
Kardeşin miyim ben senin ? Nerden geliyor bu samimiyet. ? Atar atar seni ilgilendiriyor mu ? veigar oynanmayan bi hero bilmiyor olamaz mı ? bilmiyorsa bilmiyor. Veigar oyna hacım sen bi de gel geç ne himayeli himayeli laflar sokuyosun adama benim zoruma giden bu. İnsan gibi söyle veigar q stacklıyor kardeşim dersin olur biter sinir neden oluyorsun bilmemek ayıp mı ? öğrenmemek ayıp o adamı bu oyuna başlatan benim o adam bu oyunda hiç birşey bilmiyorken a dan z ye ben öğrettim öğretemediğim şeylerde vardır elbet. Kusursuz hatasız tek bir ALLAH var. Emin ol seninde kusurun vardır. Gelip adama bilmiyor diye laf yapamazsın. Sinir olamazsın. Tekrardan altını çiziyorum bilmemek değil öğrenmemek ayıptır. Bu dakikadan sonrada öğrenecektir ama belirtmek isterim öğrenmesini sağlayacağın yerde sen gittin onu ezdin bilmiyor diye senin yaptığın safi destek değil köstek. Diyorsun burada çok kişiye buildde yardım ettim hani bu adama q stacklanıyor veigarı gözden geçir deyip yardım etmedin nerde kaldığı ettiğin yardımlar ? Yağ gibi suyun üstüne çıkmaya çalışma hala daha. Ne desen çıkamıyosun için içinden. Ama Rabbimden isteğim umarım birgün senide birisi feci derece ezer senden 10değil 100kat fazla atan birisi seni ezer görürsün o zaman ezilmek ne demek anlarsın kimseyi ezmeyeceğini köstek değil destek olacağını sana dahada birşey demiyorum Allah ıslah etsin.

Takımı
Galatasaray
Florensia demiş ki:
sarkolata demiş ki:
Florensia demiş ki:
Kardeşin miyim ben senin ? Nerden geliyor bu samimiyet. ? Atar atar seni ilgilendiriyor mu ? veigar oynanmayan bi hero bilmiyor olamaz mı ? bilmiyorsa bilmiyor. Veigar oyna hacım sen bi de gel geç ne himayeli himayeli laflar sokuyosun adama benim zoruma giden bu. İnsan gibi söyle veigar q stacklıyor kardeşim dersin olur biter sinir neden oluyorsun bilmemek ayıp mı ? öğrenmemek ayıp o adamı bu oyuna başlatan benim o adam bu oyunda hiç birşey bilmiyorken a dan z ye ben öğrettim öğretemediğim şeylerde vardır elbet. Kusursuz hatasız tek bir ALLAH var. Emin ol seninde kusurun vardır. Gelip adama bilmiyor diye laf yapamazsın. Sinir olamazsın. Tekrardan altını çiziyorum bilmemek değil öğrenmemek ayıptır. Bu dakikadan sonrada öğrenecektir ama belirtmek isterim öğrenmesini sağlayacağın yerde sen gittin onu ezdin bilmiyor diye senin yaptığın safi destek değil köstek. Diyorsun burada çok kişiye buildde yardım ettim hani bu adama q stacklanıyor veigarı gözden geçir deyip yardım etmedin nerde kaldığı ettiğin yardımlar ? Yağ gibi suyun üstüne çıkmaya çalışma hala daha. Ne desen çıkamıyosun için içinden. Ama Rabbimden isteğim umarım birgün senide birisi feci derece ezer senden 10değil 100kat fazla atan birisi seni ezer görürsün o zaman ezilmek ne demek anlarsın kimseyi ezmeyeceğini köstek değil destek olacağını sana dahada birşey demiyorum Allah ıslah etsin.
gerisini okumadım çocuk musun nesin anlamadım ki. yazarak vaktimi harcamışım, bye

Takımı
Galatasaray
ha bir de işte ALLAH KAHRETSİN ki sizin gibi toxic oyuncular yüzünden TRde oynamıyorum artık

Her önüne gelene kardeşim diyorsan halin beter çekeceğin var ileride.
Hasmımsın sana kin kaptım ve hasmıma kardeşim demem bana demesinede müsade etmem. Çocuk değilim büyüyünce anlarsın.
Desene TR server'ı bi tane daha çok bilmişten kurtuldu.

Takımı
Seçiniz...
Sarko sen orada veigara yazdigim yaxiyi gormussun ama icini nilmeden oyunun yorum atiyosun tf girmeden once 5kisi middeyiz adam minypnlara stun + diger skilleri atiyor bende yazdim az sonra tf giricez minyona mana harciyorsun beynin yokmu senin. Olay buydu. Belki alay etmek yerine "gj bu arada veigar yapiyodur" yazsan kimse kirilmadi bende mutlu olurdum tebrik edildigim icin ama artik

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile

Takımı
Seçiniz...
Bir onemi kalmadi herkese tekrar iyi gunler fprumdaki son mesajim

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile

Advance

Florensia demiş ki:
sarkolata demiş ki:
Bu mesaj Cool Angel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Cool Angel demiş ki:
Niye kapatıcam ? Ben senin oyuncağın mıyım ? Aramızda ne gibi bir samimiyet varda benimle dalga geçebiliyorsun ?
bence kapanmasın zaten yürü defol git bence de bir yetkili yorumumu editlemiş tatsızlık çıkmasın diye ben de uzatmayım hadi artık
Defol ? Sen kimsin ki defol diyosun ? Sen admin misin ? Site kurucusu falan mı sanıyosun kendini ? İnsanlarla dalga geçmeyi huy edinmişsiniz @Advance ile haddinizi bilin. Yeter artık ya nereye gitsem siz arkadaş bi rahat duramıyor musunuz siz ? Sen fotoğraf atarsın cool angel gelip sana ezik noob diyor mu veya advance'ye diyor mu demiyor o zaman sende o adama demeyeceksin adam penta atmış fotoğrafını çekmiş koymuş veigarla ne alaka baksana işine ama işsizim ben diyorsan git bi iş bul çalış bari ailene faydan olsun. Ağır konuşmuş olabilirim üst kademelerde gereken neyse yapabilir üstümde. Eğer suçun bedeli forumdan uzaklaşmaysa sağlık olsun.
Bilmiyorum dalga geçilen mesajın sahibini gördün mü yoksa gözlerinde ileri derecede bir rahatsızlık mı var ama mesaj bana ait değil, dediğim gibi ben sarkolatayla dalga geçtim eğer ciddi yazdıysa, değilse zaten tek bir seçenek kalıyor sarkolata onunla dalga geçmiş oluyor.Ah biraz düşünce ekleseniz şu mesajlarınıza da aynı seviyede tartışma dönse...

edit:Ayrıca sadece yönetime zıt görüşüm yüzünden uzaklaştırılma cezası almamın ardından karşındakine haraket ettiği halde forumda barınmasına hatta haklı olarak gösterilmesinde rol oynayan yönetim arkadaşlarını ayrıyetten tebrik ediyorum.Kural denilen bir şey vardır, uymazsan cezasını çekersin yok bu benim arkadaşım yok bu benim tanıdığım diye bir şey olamaz.İşinizi yapmayı biz öğretmeyelim.

Ne bu yok forumda ki son mesajim, yok diger arkadaslar icin bu fedakarliga hazirim, yok artik banlayin beni ayakalri falan? Istemiyorsaniz girmezsiniz, yani burada bizi birakma diye yalvarilmayi mi bekliyorsunuz? Adminin gelip bu adam foruma bir daha girmeyecek bunun sorumlulari kimse onlara perma ban diyecegini mi saniyorsunuz? Tribunlere oynamayin, tartisiyorsaniz tartisin, yoksa cikis yapabilirsiniz. Ban gerektirecek bir sey oldugunda sizden once fark ederiz zaten supheniz olmasin

Advance

Lemonade demiş ki:
Ne bu yok forumda ki son mesajim, yok diger arkadaslar icin bu fedakarliga hazirim, yok artik banlayin beni ayakalri falan? Istemiyorsaniz girmezsiniz, yani burada bizi birakma diye yalvarilmayi mi bekliyorsunuz? Adminin gelip bu adam foruma bir daha girmeyecek bunun sorumlulari kimse onlara perma ban diyecegini mi saniyorsunuz? Tribunlere oynamayin, tartisiyorsaniz tartisin, yoksa cikis yapabilirsiniz. Ban gerektirecek bir sey oldugunda sizden once fark ederiz zaten supheniz olmasin

Çok güzel fark ediyorsunuz limonata bey adamların bize ettiği hakaretleri.

Lemonade demiş ki:
Hakedene mustehak.

Hay diline , eline kurban olduğum ya. alkis:

Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Advance demiş ki:
Lemonade demiş ki:

Çok güzel fark ediyorsunuz limonata bey adamların bize ettiği hakaretleri.
Sizin yaptığınız iğnelemeler(sarcasm) da fark edilmeyecek gibi değil.
Rahatsız edici davranış sayılmazmı?

Yogun istek uzerine kilit tekrar acik :)

Yukarı Alt