Bu arada graves adc öğrenmek için çok güzelmiş baya sevdim şimdi ise öğrenmek istediğim adc DIIIREEEEEEEEYYYYYVIIIIIIIINNNN

Bu mesaj Maddy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Maddy demiş ki:
Bu arada graves adc öğrenmek için çok güzelmiş baya sevdim şimdi ise öğrenmek istediğim adc DIIIREEEEEEEEYYYYYVIIIIIIIINNNN
(Baltayı tutayım derken öldü,feedledi)

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Beyler ödüller sezon içinde çıktığımız en yüksek derece şeysine göre mi verilecek yoksa sezon 3 sonunda hangi derece şeysindeysek ona göre mi ?

Bu mesaj EnderGelisenOsasunaAtagi rumuzlu uyeden alinti yapildi
EnderGelisenOsasunaAtagi demiş ki:
Beyler ödüller sezon içinde çıktığımız en yüksek derece şeysine göre mi verilecek yoksa sezon 3 sonunda hangi derece şeysindeysek ona göre mi ?
Sezon sonundaki derecene göre verilecek ödüller.

Bu mesaj Maddy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Maddy demiş ki:
Bugün efsane feedliyorum ya 0 9 gittim zedle :mrgreen: sanırım biraz ara vermeliyim :D
Zed diğerlerine nazaran baya daha zor gibi geldi bana. :think: :think:
Defansı ve Can Puanları az hasarı iyi ve yakından vuruyor... summer2: summer2:
İstediğin kadar gölge şey mey kullan, karşındaki armut toplamıyor ya elbet sen ona saldırınca basacak 2-3 yetenek.
Haşırt diye hp iniyor zaten bir de üstüne üstü Ultisi değişecekmiş(öyle duydum.) sadnessla1

Bu mesaj mrfluu rumuzlu uyeden alinti yapildi
mrfluu demiş ki:
Bu mesaj EnderGelisenOsasunaAtagi rumuzlu uyeden alinti yapildi
EnderGelisenOsasunaAtagi demiş ki:
Sezon sonundaki derecene göre verilecek ödüller.
=( . Neyse ya 1 gün daha uzamış sezon çıkarım herhalde.

Şu oyunda bir türlü anlayamadığım şey zed gibi skille vuran bir heroya mahvolmuş kralın kılıcı gibi attack speed ve lifesteal veren bir itemi ilk item olarak çıkmak.Aklım almıyor ya son item bile cıkılmaz bana göre trollesem alırdım heralde.

Bu mesaj Triptonic rumuzlu uyeden alinti yapildi
Triptonic demiş ki:
Şu oyunda bir türlü anlayamadığım şey zed gibi skille vuran bir heroya mahvolmuş kralın kılıcı gibi attack speed ve lifesteal veren bir itemi ilk item olarak çıkmak.Aklım almıyor ya son item bile cıkılmaz bana göre trollesem alırdım heralde.
Ultisiyle birlikte kullanıldığında oldukça iyi bir hasar veriyor . Lanede sustain sağlıyor verdiği as ve dmg de oldukça iyi . Birde rakibin kaçma şansını sıfırlıyor diyebiliriz.

Triptonic demiş ki:
8O

Triptonic demiş ki:
o itemin aktifini kullanıyorsun aynı zamanda ultini atıp e q yaptıktan sonra ultinin patlamasına 1 saniye falan varken o arada 2-3 defa aa yapabilmek için ayrıca zed split push ı çok iyi yapan bi hero orda da faydası çok fazla oluyor

AlphaFusion demiş ki:
Bu mesaj Maddy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Maddy demiş ki:
Bugün efsane feedliyorum ya 0 9 gittim zedle :mrgreen: sanırım biraz ara vermeliyim :D
Zed diğerlerine nazaran baya daha zor gibi geldi bana. :think: :think:
Defansı ve Can Puanları az hasarı iyi ve yakından vuruyor... summer2: summer2:
İstediğin kadar gölge şey mey kullan, karşındaki armut toplamıyor ya elbet sen ona saldırınca basacak 2-3 yetenek.
Haşırt diye hp iniyor zaten bir de üstüne üstü Ultisi değişecekmiş(öyle duydum.) sadnessla1
mekaniğine alışınca zor bir bir tarafı kalmıyor pek ilk denediğimde bana da öyle gelmişti ama karşındakine zekice oyunlar oynamak için harika bir hero hatta bir defasında midde fizzin bir autoatackına ölecek kadar canım vardı kule altında ulti basıp bir gölge daha çıkarıp flash kullanarak almıştım adamı sanırım lol hayatımdaki en iyi hareketim buydu :mrgreen:

Yukarı Alt