karşında tank varsa kara balta yoksa kanasusamışla başla çok mp harcıyorsan oyun başında 700g kasıp gözyaşı alabilirsinFlorensia demiş ki:Jayce'ye ne kasmamı önerirsiniz beyler ? Düşünceleri alıyım extraloob ailesi. ?
Yeni sezona unranked olarak başlayıp 10 maç yaptıktan sonra yeni bir lige yerleştirileceksin.Heartless demiş ki:Beyler ligler sıfırlanacakmı yoksa kaldığımız ligden devammı edecez dereceli girmeye başlıcam full ona göre
Şu an sahip oldugumuz gizli elo etki edecek mi yerleştirmede?mrfluu demiş ki:Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
Yeni sezona unranked olarak başlayıp 10 maç yaptıktan sonra yeni bir lige yerleştirileceksin.Heartless demiş ki:Beyler ligler sıfırlanacakmı yoksa kaldığımız ligden devammı edecez dereceli girmeye başlıcam full ona göre
Elon başlama elosuna yaklaştırılacak oradan devam edeceksin, 10 maç attığında yerleştirileceksin.Heartless demiş ki:Beyler ligler sıfırlanacakmı yoksa kaldığımız ligden devammı edecez dereceli girmeye başlıcam full ona göre
Etmeyecek.Beyaz bir sayfa... :pLemonade demiş ki:Bu mesaj mrfluu rumuzlu uyeden alinti yapildi
Şu an sahip oldugumuz gizli elo etki edecek mi yerleştirmede?mrfluu demiş ki:Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
Elo etkileyecek diye biliyorum ben.mrfluu demiş ki:Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Etmeyecek.Beyaz bir sayfa... :p
Aynen;EnderGelisenOsasunaAtagi demiş ki:Bu mesaj mrfluu rumuzlu uyeden alinti yapildi
Elo etkileyecek diye biliyorum ben.mrfluu demiş ki:Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
sağolasın hacım peki yeni sezon başlangıcı ne zaman ?mrfluu demiş ki:Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
Kesin olarak böyle değil ama yakın bir şey diye biliyorumMopneet demiş ki:Şu anki elo'ya 1200 eklenip 2'ye bölünecek diye duydum. Doğru mu?
Hadi yaa ben yeni sezonda [tag]lsore[/tag] kankimle 10 maç atıp altın olacaktımmrfluu demiş ki:Bu mesaj EnderGelisenOsasunaAtagi rumuzlu uyeden alinti yapildi
Aynen;EnderGelisenOsasunaAtagi demiş ki:Bu mesaj mrfluu rumuzlu uyeden alinti yapildi
http://forums.tr.leagueoflegends.com/bo ... hp?t=38372