Yarın bitiyor mu sezon? Kesin mi?Spartacusss demiş ki:30Kasımmış yeni sezon görüldüğü üzere
Kesin bilgi RTMopneet demiş ki:Bu mesaj Spartacusss rumuzlu uyeden alinti yapildi
Yarın bitiyor mu sezon? Kesin mi?Spartacusss demiş ki:30Kasımmış yeni sezon görüldüğü üzere
Bu akşam dualarımdasın. Riot blitz benim olmalıAdvance demiş ki:Önemli bir şey bekliyorum, gerçekleşirse elimde kalan son 2 arcade hecarim 2 riot blitz kodlarını çekilişle vermeyi düşünüyorum :)
Olsun o önemli şey hecarimde şansımı bir kez daha deniyim ben yaAdvance demiş ki:Önemli bir şey bekliyorum, gerçekleşirse elimde kalan son 2 arcade hecarim 2 riot blitz kodlarını çekilişle vermeyi düşünüyorum :)
Q'su çarpınca mag. dmg vuruyor, W'sunu açtığında ona karşı aa yapanlara mag. dmg vuruyor, ultisi tamamen mag. dmg vuruyor. E'si de dmg vurmuyor zaten.Triptonic demiş ki:Rammusun ap vuran skili varmı
orda ap vuran derken kastettiğim şey ratiosunu ap den alan varmı anlamındaydı yoksa almadıgı sürece ap kassan ne olur bu dediklerine q su ve ultisi vuruyormus ap ultisi %30 alıyor ama cok dusuk q su %100 o iyi.Mopneet demiş ki:Bu mesaj Triptonic rumuzlu uyeden alinti yapildi
Q'su çarpınca mag. dmg vuruyor, W'sunu açtığında ona karşı aa yapanlara mag. dmg vuruyor, ultisi tamamen mag. dmg vuruyor. E'si de dmg vurmuyor zaten.Triptonic demiş ki:Rammusun ap vuran skili varmı
Birkaç tane varmış.
%30 da hiç az değil, 8 saniye boyunca her saniye vuruyor o dmgı, o oyunda 700 ap yapmıştım.. 4-5 saniye boyunca vursan rahat 1k magic dmg yapar. Bir de void staff..Triptonic demiş ki:Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
orda ap vuran derken kastettiğim şey ratiosunu ap den alan varmı anlamındaydı yoksa almadıgı sürece ap kassan ne olur bu dediklerine q su ve ultisi vuruyormus ap ultisi %30 alıyor ama cok dusuk q su %100 o iyi.Mopneet demiş ki:Bu mesaj Triptonic rumuzlu uyeden alinti yapildi
Birkaç tane varmış.
Kendine neden hakaret ediyorsun mübarek?Lemonade demiş ki:- Resim Silinmiş.
Annesiz lee sinin adamları oyalama görevini, adamları barona çekme olarak algılaması sonucu bi bucuk saatlik oyunun sonu