Advance

Önemli bir şey bekliyorum, gerçekleşirse elimde kalan son 2 arcade hecarim 2 riot blitz kodlarını çekilişle vermeyi düşünüyorum :)

Takımı
Galatasaray
hadi o zaman s4 başlamadan son rankedımda eski mainim ap rammus oynayım dedim, yine kazandım -.-

Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Advance demiş ki:
Önemli bir şey bekliyorum, gerçekleşirse elimde kalan son 2 arcade hecarim 2 riot blitz kodlarını çekilişle vermeyi düşünüyorum :)
Bu akşam dualarımdasın. Riot blitz benim olmalı :starving:

Takımı
Besiktas
Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Advance demiş ki:
Olsun o önemli şey hecarimde şansımı bir kez daha deniyim ben ya :D

Mopneet

Bu mesaj Triptonic rumuzlu uyeden alinti yapildi
Triptonic demiş ki:
Rammusun ap vuran skili varmı :D
Q'su çarpınca mag. dmg vuruyor, W'sunu açtığında ona karşı aa yapanlara mag. dmg vuruyor, ultisi tamamen mag. dmg vuruyor. E'si de dmg vurmuyor zaten.
Birkaç tane varmış. :sfff:

Mopneet

Toplu ekleme yaptım, kabul edin, 1Comedian benim. Eklemediklerim de ekleyesinler. ^^

Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
Mopneet demiş ki:
Triptonic demiş ki:
Q'su çarpınca mag. dmg vuruyor, W'sunu açtığında ona karşı aa yapanlara mag. dmg vuruyor, ultisi tamamen mag. dmg vuruyor. E'si de dmg vurmuyor zaten.
orda ap vuran derken kastettiğim şey ratiosunu ap den alan varmı anlamındaydı yoksa almadıgı sürece ap kassan ne olur bu dediklerine q su ve ultisi vuruyormus ap ultisi %30 alıyor ama cok dusuk q su %100 o iyi.

Takımı
Galatasaray
Triptonic demiş ki:
Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
Mopneet demiş ki:
Triptonic demiş ki:
orda ap vuran derken kastettiğim şey ratiosunu ap den alan varmı anlamındaydı yoksa almadıgı sürece ap kassan ne olur bu dediklerine q su ve ultisi vuruyormus ap ultisi %30 alıyor ama cok dusuk q su %100 o iyi.
%30 da hiç az değil, 8 saniye boyunca her saniye vuruyor o dmgı, o oyunda 700 ap yapmıştım.. :mrgreen: 4-5 saniye boyunca vursan rahat 1k magic dmg yapar. Bir de void staff..

- Resim Silinmiş.

Annesiz lee sinin adamları oyalama görevini, adamları barona çekme olarak algılaması sonucu bi bucuk saatlik oyunun sonu

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Lemonade demiş ki:
- Resim Silinmiş.

Annesiz lee sinin adamları oyalama görevini, adamları barona çekme olarak algılaması sonucu bi bucuk saatlik oyunun sonu
Kendine neden hakaret ediyorsun mübarek?

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Yukarı Alt