Advance

Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Advance demiş ki:
Elime 3 riot graves kodu geçti, son 7 riot blitzcrank 5 arcade hecarim kaldı almak isteyenlere ulaşabilir.
Fiyat kod başı 840rp e-pin.
Yok mu almak isteyen? :sfff:

Takımı
Besiktas
Hafta sonu indirimi iyi çıktı leona tresh aldım aklımda hala hecarim var ama işte 840'ta uzun iş ya :D

Mopneet

975'likler dışında hiçbir şampiyona RP vermeyin, ilerde İP'yi harcayacak yer bulamadığınızda pişman olursunuz. Bana kalırsa 975'likleri de sadece indirime girdiklerinde alın.

Advance

Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
Heartless demiş ki:
Hafta sonu indirimi iyi çıktı leona tresh aldım aklımda hala hecarim var ama işte 840'ta uzun iş ya :D
Champion + skin indirime girerse bile 1162rp oluyor hatırlatırım :P

Advance

Yeni kampanya sınırlı stok için geçerlidir.
Riot blitz ve arcade hecarim alana riot graves bedava.

Takımı
Besiktas
Advance demiş ki:
Heartless demiş ki:
ama o zaman orjinal oluyor biz orjinal almıyoruzki :P :mrgreen:

Advance

Heartless demiş ki:
Advance demiş ki:
Heartless demiş ki:
ama o zaman orjinal oluyor biz orjinal almıyoruzki :P :mrgreen:
Ne demek oluyor o? :P

Takımı
Besiktas
İşin latifesi o hacım indirim kapmaya çalışıyorum senden :P
Bir daha %100 kazanacağımı bilsem ranked maça solo girmicem allah topunun belasını versin

Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
Heartless demiş ki:
İşin latifesi o hacım indirim kapmaya çalışıyorum senden :P
Bir daha %100 kazanacağımı bilsem ranked maça solo girmicem allah topunun belasını versin
Abi rankedda da saçma sapan bir sürü insan var. Oyun 42-21 gerideyiz evelyn ile zar zor girmişim tfden sağ çıkmışım 2 kişiyiz adam gitti tek başına quinn ile baron almaya. Ne yaparsın ki bu durumda? Zar zor pasif ile bd yapıp kule temizledim aldık oyunu akılları başlarına geldi kule alınca. Tabi bu süre zarfında 8 kez öldüm 4-10-21 mi ne bitti kda

Takımı
Besiktas
Hacı herkes iyi oynayacak diye bir kaide yok bende kendim iyi oynuyorum demiyorum karşı rakip iyi oluyor adam beni ezse bile saçmalamıyorum late'de topluyorum mutlaka ama adamlar toplama mantığı yok kule altına çekilme farm yapma yok sürekli atarlan öl atarlan öl şampiyon seçimi var karşıdaki adam jax alıyor adam onun karşına fiora alıyor wukong alıyor irealia alıyor lan sen o kadar promusun ya kaç kere oynadığına bakıyorum
2-3-5-10 oluyor.Onu geçtim seçimde fizz var karşı takımda fp'de alıyor counter al ryze al morgana al diyoruz adam diyor kullanamıyorum ben onu mide jayce alıp kitliyor takımda ap yok bu arada tankta yok full ad takım full ad takım olmazmı olur tabiki ama tr'desin silverdasın o zaman olmaz arkadaşım sonuç olarak jax kasıyor fizz kasıyor botta support'um adc zor bela duruyor hepsi gang geliyor ne yapabilirsinki tüm bunlar dönerken chat kısmındaki küfürleri hakaretleri suçu olanın başkasına suç yüklemeleri saymıyorum bile.

Takımı
Besiktas
@sarkolata
10-0 giden bir akali 5-1 giden tristina varken antik golem almak keşif taşı çıkmak istemiyor insan

Takımı
Besiktas
Millete hata bulmaktan önce kendi hatalarımı düzeltmem gerektiğini anladım ve uzun süre oynamakta oyunu odaklanmayı çok fazla etkiliyor yakın zamanda ara verip twicth tv takip edecem sadece

son değişikliklerden sonra sonaya neler kasılmalı? ap veren gold iteminden başka

Ne kasacagin sana kalmis karsi takima gore kasacaksin tabikide yoksa biz sana sunu sunu kas deriz ama onu oyun zaten sana gosteriyor muhim olan kendi buildini olusturabilmek.

[ Mesaj mobilden gonderildi Windows Smartphone ]

Yukarı Alt