Var bro fiora aldığım ilk herolardan :)sarkolata demiş ki:Fiora var mı?
Cool Angel demiş ki:Carry Ft. @Allah diyen koyun(5thSymphony)
Kendimce bot lane olarak efsane oynadık.
DP için standart bir maç.Egoist demiş ki:Oha DP ne yaptı öyle aboooww o.O
Çok salak oynadılar, oyunu throwluyorlardı resmen ellerinde olan oyunu.Anlatan adama da çok ayar oldum zaten oyunu bilmeyen adamı koymuşlar anlatmak içinEgoist demiş ki:Oha DP ne yaptı öyle aboooww o.O
Zaten o sunucuların yarısı oyundan zerre çakmıyor ki..Advance demiş ki:Bu mesaj Egoist rumuzlu uyeden alinti yapildi
Çok salak oynadılar, oyunu throwluyorlardı resmen ellerinde olan oyunu.Anlatan adama da çok ayar oldum zaten oyunu bilmeyen adamı koymuşlar anlatmak içinEgoist demiş ki:Oha DP ne yaptı öyle aboooww o.O
Ekimde falandı unutamıyorum bizim takımda EfSaNeGeRiDönDÜ diye bir adam vardı tryndamare top, karşısında Riot Glandal vlad oynuyordu 5dakikada 0/6Lemonade demiş ki:Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Zaten o sunucuların yarısı oyundan zerre çakmıyor ki..Advance demiş ki:Bu mesaj Egoist rumuzlu uyeden alinti yapildi