En azindan Ranked icin team builder veya 3 lü girme gelmeli. Ciddi anlamda troll kayniyor oyun resmen ilk 10 oyunu atmaya cekiniyoruz. 5 li abarti olur ancak 3 lü kesinlikle gelebilir. Gold1 adam bronze a düsüyor yazik günah.
boosterlar kendini belli etmeye başladıHeartless demiş ki:bronz'a düştüm artık hakettiğim yerdeyim herkese iyi akşamlar
kanka bence bana onun şakasını bile yapma yeterince sinir sahibiyim şuan zaten olmadık şeyler söylemek istemiyorumMaddy demiş ki:Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
boosterlar kendini belli etmeye başladıHeartless demiş ki:bronz'a düştüm artık hakettiğim yerdeyim herkese iyi akşamlar
wtf ulan biz 5 win le bronz 3 düşüyoruz, adaletini mikeyim tr serverı!Warmoon demiş ki:3 win 7 lose bronz 1..
Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildiBen de demiş ki:Bu mesaj Warmoon rumuzlu uyeden alinti yapildi
wtf ulan biz 5 win le bronz 3 düşüyoruz, adaletini mikeyim tr serverı!Warmoon demiş ki:3 win 7 lose bronz 1..
Riot işte NE YAPARSIN.sarkolata demiş ki:arkadaşlar eski liglerinizle baglantili olarak bir yere yerleştiriyor