Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
evetMopneet demiş ki:@Tauriel
9 maçta 180 kill mi aldın?
evetMopneet demiş ki:@Tauriel
9 maçta 180 kill mi aldın?
Bizle oynarken de öyle oynasan ya öğrensek .s.Ssarkolata demiş ki:gosu gibi vayne oynuyorum yaf xs
Yanımda warwick support oynayan olsa oynarım daAdvance demiş ki:Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
Bizle oynarken de öyle oynasan ya öğrensek .s.Ssarkolata demiş ki:gosu gibi vayne oynuyorum yaf xs
lethilionun melekleriyle vs atarsak diyeydi ama ... :(Maddy demiş ki:Lethilionun Dölü
darius teq atıyomuymuş kasıncaHeartless demiş ki:lee sayesinde bu kadar öldüm sonunda lee'den nefret edecek hale gelecem ben
darius carry devam ediyor
Mmr yüksekse 2 lig atlıyorsun, 3 atlama diye bir olay yok.Tauriel demiş ki:Bir anda 2 3 lig atlama olayını çözen warmı.
Arkadaşım Gümüş 5 gümüş 2 ye bir anda geçmiş ne kadar doğru bilmiyorum ama çoğu sitede bunun hakkında epey söylenti var. Ama ne kadar doğru bilen yok
Teşekkür ederim soruma cevap olduAdvance demiş ki:Bu mesaj Tauriel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Mmr yüksekse 2 lig atlıyorsun, 3 atlama diye bir olay yok.Tauriel demiş ki:Bir anda 2 3 lig atlama olayını çözen warmı.
Arkadaşım Gümüş 5 gümüş 2 ye bir anda geçmiş ne kadar doğru bilmiyorum ama çoğu sitede bunun hakkında epey söylenti var. Ama ne kadar doğru bilen yok
Yanlış takımı taşımışlarHeartless demiş ki:Mid solo premade bırakın oyun taşırız ben kha mid o kayle solo yapacak.
-Pant kaylenin counter'ı ama nasıl olacak ?
-Bişey olmaz bırak soloyu alsın kayle oyunu kazanacaksın...
Advance demiş ki:Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
Yanlış takımı taşımışlarHeartless demiş ki:Mid solo premade bırakın oyun taşırız ben kha mid o kayle solo yapacak.
-Pant kaylenin counter'ı ama nasıl olacak ?
-Bişey olmaz bırak soloyu alsın kayle oyunu kazanacaksın...