Muramana nın alt itemi olan bir item manaverenin alt itemi olmak zorunda değilmi?Heartless demiş ki:@Warmoon
Çık git burdan çık
Sonuçta tanrıçanın göz yaşını sana söylemek amaç sen birde manaverenin alt itemi değilmi diyorsun get out on my ship...Warmoon demiş ki:Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
Muramana nın alt itemi olan bir item manaverenin alt itemi olmak zorunda değilmi?Heartless demiş ki:@Warmoon
Çık git burdan çık
Şimdi sen gtfo
Not : Küfür içerir.Heartless demiş ki:Bu mesaj Warmoon rumuzlu uyeden alinti yapildi
Sonuçta tanrıçanın göz yaşını sana söylemek amaç sen birde manaverenin alt itemi değilmi diyorsun get out on my ship...Warmoon demiş ki:Bu mesaj Heartless rumuzlu uyeden alinti yapildi
Çık git burdan çık
Şimdi sen gtfo
ona bakarsan naruyu karısı yapan adamlar var rank1 sözde ^^Pikachu demiş ki:
En iyi lee oyuncusu oldugumu idda etmeye başlıcam artık
DPnin yedeğinide yendikten sonra artık emin olmaya başladım
bana bizim attığımız oyunları hatırlattı kankaLemonade demiş ki:Nasil bir takim o ya levellara bak
[ Mesaj mobilden gonderildi MobileDevice ] mobile
Pentayı öyle bir final gibi söylüyor ki, hexa yakışık almamışMaddy demiş ki:hexakill demeye nefesi yetmemiş gibi sanki
hayırlı olsun kankisarkolata demiş ki:ahahaha adam kaybetti helal olsun doğru olanı yapmışsın
Diamond bot lane yenerqene
- Resim Silinmiş.
Lanede thresh dc yedi 4-5lvlda, karşı bot lane anlayıp kesmediler, ben inanamıyorum trde böyle insanlar mı var.. HELAL OLSUN LAAN
Diamond'da last whisper ve statikk/pd almadan ie rush'layanlar, 30 dakikada 120 farm yapanlar, 30 dakikada botunu bitirmeyenler mi var ya? -.-"Pikachu demiş ki:
En iyi lee oyuncusu oldugumu idda etmeye başlıcam artık
DPnin yedeğinide yendikten sonra artık emin olmaya başladım