Takımı
Besiktas
Gece saat 3 lan 3 sizin ne işiniz var lan şerefsiz herifler bu oyunda lanet olsun böyle insanlara 10 levelde attığım normal oyunlardan hiç bir farkı yoktu hiç bir farkı allah belanızı versin sizin ve sizin gibilerin

TR serverı yüzünden küfür kapasitem arttı...
En gıcık olduğum şey ise kimse hatasını kabullenmiyor...
Daha oyun başlamadan kavga ediyor beyinsizler...

Bu mesaj Crusade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Crusade demiş ki:
Aslına bakarsanız yanınıza agresif bi supportla girerseniz işiniz cok kolaylaşıyor karşi adc ve support pure ad yada pure ap rün oluyor ta ta ta koyuyon kafasına sonra öldün çıq fln diyon .ss
bu olay doğru leona oynarken yanımdaki adcye hızlı kesip onlardan önce 2 olalım diyorum 2 olunca da e q ile giriyorum ignite da veriyorum genelde first blood :P

Takımı
Galatasaray
Maddy demiş ki:
Crusade demiş ki:
Aslına bakarsanız yanınıza agresif bi supportla girerseniz işiniz cok kolaylaşıyor karşi adc ve support pure ad yada pure ap rün oluyor ta ta ta koyuyon kafasına sonra öldün çıq fln diyon .ss
bu olay doğru leona oynarken yanımdaki adcye hızlı kesip onlardan önce 2 olalım diyorum 2 olunca da e q ile giriyorum ignite da veriyorum genelde first blood :P
Sarkoyla girince fps düşüp 800 ping giriyor sonra rakip adc doublekill xd

Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata demiş ki:
Maddy demiş ki:
Crusade demiş ki:
Sarkoyla girince fps düşüp 800 ping giriyor sonra rakip adc doublekill xd
KANKA AYNI ŞEYİ BANA DA YAPIYO ART ARDA 10 OYUN FALAN YAPTI BİR DAHA YEMİNLİYİM

limonla sarko girince oyuna bilgisayarıma ateşler salıyolar beyler sırf ben oynayamayayım diye

Takımı
Galatasaray
trde oyununuza (takımınıza) ben gelirsem direk dodgelayın beyler artık trollemek için kullanıyorum xd

Advance

İlk yenilgimi aldım, kesinlikle çok kötü oyunculardı ve liglerini hak etmiyorlardı.

Yukarı Alt