Bu mesaj Advance rumuzlu uyeden alinti yapildi
Advance demiş ki:
Bu mesaj Phaldor rumuzlu uyeden alinti yapildi
Phaldor demiş ki:
abi taimatin üstünde only melee yazmiyor mu niye aliyorsunuz :(, full damage kas mümkünse tear çık ve üst itemini tamamla
Epic fail makara:

@Relax
Urgot oynama summer3:
ilk oynayışımdı hevesimi kaçırma :lol:

[ Mesaj mobilden gonderildi MobileDevice ] mobile

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:

Mopneet

Bence kötü oynadığın için söylemedi Urgot oynamamanı. Urgot şu anki metada oldukça güçsüz kalan bir şampiyon. Bu nedenle oynama dediğini düşünüyorum Ensar'ın.
Ama zevkli olduğu da bir gerçek.
@Phaldor
Bro ninja tabii doğru tercih mi gerçekten? :p

seskes

Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
Mopneet demiş ki:
Bence kötü oynadığın için söylemedi Urgot oynamamanı. Urgot şu anki metada oldukça güçsüz kalan bir şampiyon. Bu nedenle oynama dediğini düşünüyorum Ensar'ın.
Ama zevkli olduğu da bir gerçek.
@Phaldor
Bro ninja tabii doğru tercih mi gerçekten? :p
tabi kankim sonucta defansı olan bi adc oynuyorsunuz, auto attack nerdeyse hiç yapmiyosun o yüzden mercury de olabilir

Advance

@Relax
Kötü oynadığın için falan demiyorum, useless champion ondan diyorum :P

Takımı
Galatasaray
Donmuş yüreq kesinlikle al oyunun başlarında hem mana hem armor veren (buzul ortu) olması lazım alıp sonra tamamlayabilirsin muramana manana gore fazladan vurur sana hem dmg hem tanklık hem mana pool kazandırır ayrıca karşıda vayne falan varsa pasifi kanser eder xd

WeLqoSLa öLMeYi uNuTuRqeNe xDé

ps: velkoz kovalamayın heleki ultisi varsa hiç kovalamayın :P

Bu mesaj Maddy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Maddy demiş ki:
WeLqoSLa öLMeYi uNuTuRqeNe xDé

ps: velkoz kovalamayın heleki ultisi varsa hiç kovalamayın :P
Allah Allah botlarla da atmamışsın hayırdır oynamayı mı öğrendin sen ne oldu? :P

Umarım karabelahalo09 adlı arkadaşın nickindeki sayılar doğum tarihi değildir :lol:

Beyler tavsiye diyorum bişi demiyorsunuz ne çıkacağımı şaştım :detective:

Oyun başında maviye tek kaldım karşı takım takımca haşat etti beni, kırmızıya gittim yine aynısı oldu neye uğradığımı şaşırdım yaa summer4:

Takımı
Galatasaray
hp jungle itemini al 350 can veren bot olarak ninja tabisi veya gezgin çizmeleri alabilirsin ilerde olursan oyunda üçlü kuvvet alabilirsin geriye düşersen saldırı eşyası kasma
karşıda çok fazla ap dmg varsa takıma yardımcı olmak için locket, kendin için sihiriçen alabilirsin
skill olarak jungleda phoenix gitmeni öneririm dersen karşı ormanı basıcam biraz heyecan olsun tiger da gidebilirsin tek atıyor oyunun başlarında ama biraz ilerledikçe vurmamaya başlar
randuin ise şart udyr koşan bir randuindir almadan olmaz XD
buzdoğan eldiven, donmuş yürek, aklın sonu, günateşi peleri veya çivili gibi durumsal eşyalar da alabilirsin
hydra falan almanı asla önermem gereksiz

flash yerine hayalet de alabilirsin udyre

bu arada 25 farm nedir 34 dakika boyunca 2-3 kere bufflarını kessen zaten 25 olur gerçekten bir zamanlar gümüş olduğuma utandım şunu görünce.. FARM YAP bro jungle oynamak sadece mavi ve kırmızıyı almak değildir diğer kamplarını kes çok geri düşersen git sağdan soldan 2-3 tane al base atan laneden 3-5 tane al gank attığın laneden 3-5 tax al..

Yukarı Alt