Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
nice main xdsarkolata demiş ki:tabiqide mid
nice main xdsarkolata demiş ki:tabiqide mid
Ha sen miydin o, cassiopeia main biri vardı dedim ama nicki böyle değildi, çıkartamadım phantaso ismine gitti aklım_TAu demiş ki:sabah sarkoyla karşılasırsak win kaçınılmaz
Rebellen demiş ki:2 dir midde phantaso ile oynuyorum lee alıyor sürekli tanıdık geldi neyse verdim eline :)
dalgınlığıma gelmiş düzelttim.Warmoon demiş ki:Bu mesaj Rebellen rumuzlu uyeden alinti yapildi
Rebellen demiş ki:2 dir midde phantaso ile oynuyorum lee alıyor sürekli tanıdık geldi neyse verdim eline :)
Gel wsRebellen demiş ki:2 dir midde phantaso ile oynuyorum lee alıyor sürekli tanıdık geldi neyse verdim cevabını :)
qnq bna ka ziq öretsarkolata demiş ki:Gel wsRebellen demiş ki:2 dir midde phantaso ile oynuyorum lee alıyor sürekli tanıdık geldi neyse verdim cevabını :)
bir atamadık ki senle vs yi geçtimsarkolata demiş ki:Gel wsRebellen demiş ki:2 dir midde phantaso ile oynuyorum lee alıyor sürekli tanıdık geldi neyse verdim cevabını :)
benim eski hesap sattım onu ekle SSG PowerHit IVRebellen demiş ki:2 dir midde phantaso ile oynuyorum lee alıyor sürekli tanıdık geldi neyse verdim cevabını :)
wukong için zhonya çıktım normalde viod-liandrysarkolata demiş ki:Bu mesaj _TAu rumuzlu uyeden alinti yapildi
Ha sen miydin o, cassiopeia main biri vardı dedim ama nicki böyle değildi, çıkartamadım phantaso ismine gitti aklım_TAu demiş ki:sabah sarkoyla karşılasırsak win kaçınılmaz
Bu arada liandry al bence, tam kanser
Kanser olmayı sizden öğrenecek değiliz. Tr silver sıradan bir günPhaldor demiş ki:5.kez serilerden düşerek günlük kanserimi aldım rahatım gidiyim bikaç bira çakim XD
işte bunu iyi yapmışsın aynen ben de öyle yapıyorumsarkolata demiş ki:daha önceki bir maçımı trolleyen bir ipneyi trolledim, 20 lp kaybettim, pişman mıyım? hayır xdd