Takımı
Galatasaray
@Advance
Geçen senin arkadaşının lb videosundaki 'evelynn banlama' geldi karşıya bir stompluyorum bir stompluyorum xS

Advance

Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata demiş ki:
@Advance
Geçen senin arkadaşının lb videosundaki 'evelynn banlama' geldi karşıya bir stompluyorum bir stompluyorum xS
hll qnq summer3:

Rework sonrası rengar kha'zix görevinde birşey kazanıyo mu? Eski ödül şuan için çok saçma

Windy

Bu mesaj Wax Whine rumuzlu uyeden alinti yapildi
Wax Whine demiş ki:
Bu mesaj Windy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Windy demiş ki:
beyler boosta ihtiyacı olan yok mu yapalım ucuz yollu para lazım makara:
Qnq 1 paket Marlboro yolda say
valla iyi olur kanka viceroy içmekten ciğerimiz söndü makara:

Advance demiş ki:
TÜRKİNATOR gelirse takımınıza çıkın, kazanma ihtimaliniz yok, 3 kere karşıya 1 kere benim takıma geldi hepsinde de throwladı oyunu :D Hem de hayvan gibi flame yapıyor it herif.
Diamond 3 oldum bu arada 5ten 3e attı nese:
flamein allahı o ya, xin banlandığında veya karşı aldığında direkt satıyor oyunu, xin oynadığı oyunlarda da aç gibi kill kovalıyor. takım içi hiç susmayan bir oyuncu sevmiyorum o elemanı

Mopneet

Sonradan farkettim, nicki görmüştüm, siteden biri diye kalmış aklımda. :mrgreen:

Mopneet

TR'de Silver I üyelik satıyorum, içinde 15-20 tane şampiyon var. 2 tane tam rün sayfası var. MMR'ı ortalmanın üstünde.
20 TL.

Bazen maç alırsın ama hiçbiri haketmez almasam daha iyiydi aslında dersin.. İşin ilginç yani oyunu tasıyan biri varsa o da benim diyen bir zyra var ona bittim ben :P

Takımı
Galatasaray
Yahu bu oyun oynayan türklerin büyük kısmı hakkaten gerizekalı.

Şu nasusa bak tek armor diye çivili almış ucuz ya.
Şu maymunun aldıklarına bak.

Senin o takıma karşı zhonyasız yaşayabilmen ise çok büyük mucize. Karşıdakilerin aptallığı...

Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata demiş ki:
Yahu bu oyun oynayan türklerin büyük kısmı hakkaten gerizekalı.

Şu nasusa bak tek armor diye çivili almış ucuz ya.
Şu maymunun aldıklarına bak.

Senin o takıma karşı zhonyasız yaşayabilmen ise çok büyük mucize. Karşıdakilerin aptallığı...
bro 2 quadra attım maçta en son ayakkabıyı satıp zonya cıkacaktım gerek kalmıyordu cunku yanıma gelene kadar alıyordum hepsini q e basic ölüyordu wu ya da deathfire atınca aynı sekil malp zaten 0 damage e mal gibi de yasuo ult si yemiyordum bazen bilerek yiyip ult bi şekilde 0 damage alarak alıyordum :mrgreen:

Wax Whine

.NET
Server
Aspendos
Takımı
Besiktas
Bu mesaj Left Behind rumuzlu uyeden alinti yapildi
Left Behind demiş ki:
Bronzdan çıkma çabaları tam gaz devam. Feeder takımı destansı şekilde taşıdım oyun kazandık :)

Qnq tebrikler. Ben çıkamıyorum bronzdan. 3. kez serilerden düştüm feeder adcler yüzünden. Senin kurtulman dileğimle :D

Takımı
Seçiniz...
Bu mesaj Left Behind rumuzlu uyeden alinti yapildi
Left Behind demiş ki:
Bronzdan çıkma çabaları tam gaz devam. Feeder takımı destansı şekilde taşıdım oyun kazandık :)

Bol şans hızını alırsan gayet güzel çıkılıyor geçen sezon bronze 4 den silver 5e 2 hafta gibi bir sürede çıkmıştım ama premade önemli tabi. :mrgreen: Bu sezonda silver 5den bronza düşmüştüm zar zor çıktım. :mrgreen:

Yukarı Alt