hll qnqsarkolata demiş ki:@Advance
Geçen senin arkadaşının lb videosundaki 'evelynn banlama' geldi karşıya bir stompluyorum bir stompluyorum xS
Onu bende okudum yazık lan rengara grumpy cat'e çevirdilersarkolata demiş ki:Rengar emekli olmuş aga
valla iyi olur kanka viceroy içmekten ciğerimiz söndüWax Whine demiş ki:Bu mesaj Windy rumuzlu uyeden alinti yapildi
Qnq 1 paket Marlboro yolda sayWindy demiş ki:beyler boosta ihtiyacı olan yok mu yapalım ucuz yollu para lazım
flamein allahı o ya, xin banlandığında veya karşı aldığında direkt satıyor oyunu, xin oynadığı oyunlarda da aç gibi kill kovalıyor. takım içi hiç susmayan bir oyuncu sevmiyorum o elemanıAdvance demiş ki:TÜRKİNATOR gelirse takımınıza çıkın, kazanma ihtimaliniz yok, 3 kere karşıya 1 kere benim takıma geldi hepsinde de throwladı oyunu Hem de hayvan gibi flame yapıyor it herif.
Diamond 3 oldum bu arada 5ten 3e attı
Holyphoenix o zatenMopneet demiş ki:nicki mnöxpöfgfasfa olan kimdi? holyphoenix stream'inde şu anda.
bro 2 quadra attım maçta en son ayakkabıyı satıp zonya cıkacaktım gerek kalmıyordu cunku yanıma gelene kadar alıyordum hepsini q e basic ölüyordu wu ya da deathfire atınca aynı sekil malp zaten 0 damage e mal gibi de yasuo ult si yemiyordum bazen bilerek yiyip ult bi şekilde 0 damage alarak alıyordumsarkolata demiş ki:Yahu bu oyun oynayan türklerin büyük kısmı hakkaten gerizekalı.
Şu nasusa bak tek armor diye çivili almış ucuz ya.
Şu maymunun aldıklarına bak.
Senin o takıma karşı zhonyasız yaşayabilmen ise çok büyük mucize. Karşıdakilerin aptallığı...
Qnq tebrikler. Ben çıkamıyorum bronzdan. 3. kez serilerden düştüm feeder adcler yüzünden. Senin kurtulman dileğimleLeft Behind demiş ki:Bronzdan çıkma çabaları tam gaz devam. Feeder takımı destansı şekilde taşıdım oyun kazandık :)
Bol şans hızını alırsan gayet güzel çıkılıyor geçen sezon bronze 4 den silver 5e 2 hafta gibi bir sürede çıkmıştım ama premade önemli tabi. Bu sezonda silver 5den bronza düşmüştüm zar zor çıktım.Left Behind demiş ki:Bronzdan çıkma çabaları tam gaz devam. Feeder takımı destansı şekilde taşıdım oyun kazandık :)