Takımı
Seçiniz...
TSM'de mid oyuncusu değişikliği !
“Bjergsen” out, “TSM CoolAngel” in :mrgreen:

Takımı
Galatasaray
Aldıkları amazingin lcsteki lee playlerini hatirladikca agliyorum

Nb3 kendi söyledi, hiçbir zaman asıl takımda yer almak istemiyorum. Çünkü bu beni çok kısıtlar, ama sub olmayı kabul ettim, olur da oddone hastalanırsa yerini birkaç maçlık doldurabilirim, ama asıl rosterda olmak istemiyorum. Bunu regi'yle de konuştum dedi.

Çok fazla seyretmesem de birkaç kere tekrarladı nb3 bunu.

[ Mesaj mobilden gonderildi iPhone ] mobile

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Bu mesaj Left Behind rumuzlu uyeden alinti yapildi
Left Behind demiş ki:
acil riven istiyorum abi ya çok iyi skin ya ne zaman açılır bunun satışları bilginiz varmı
Birdaha satışa çıkmaz gibi görünüyor ama belli olmaz riot hiç satışa sunulmamış skinler haricindekilere garanti vermedi.

Bu mesaj Left Behind rumuzlu uyeden alinti yapildi
Left Behind demiş ki:
acil riven istiyorum abi ya çok iyi skin ne zaman açılır bunun satışları bilginiz varmı
Sen istiyor cs riven verecek 500 dolar :P

Takımı
Besiktas
sezon 2'den beri oynayan kayle geldi takıma belli o kadar sene beyni gelişmemiş kasadin aldı karşısı lobide s2 pickleri kasadini ezerim izleyin şimdi dedi kasadin'in sözde nerf yediğini sanan arkadaşımız oyuna başlar başlamaz ilk kanı verdi bu ne biçim iş q kalkan veriyor w'su damage atıyor nasıl saçmalık diye diye oyunun sonuna kadar yakınmaktan vazgeçmedi oyun sonuda kasadin gibi bebe herosu alıyorsun sonra honor diyorsun diyerek bir oyun daha son buldu.
Buda böyle bir anı oldu işte terede

Yukarı Alt