Beyler 210 fps ile oynarken 40-80 fps göstermeye başladı. BF3 oynarken falan sorun yok bir tek lolde düşük fps alıyorum nedenini bilen var mı?
lol bu bro sebep aramamak lazım bendede aynı durum var hatta 10 kişi tfye girince 35e düştüğü oluyor.Oysaki 2-3 gün önce hiç böyle bir sorun yoktuThe Prestige demiş ki:Beyler 210 fps ile oynarken 40-80 fps göstermeye başladı. BF3 oynarken falan sorun yok bir tek lolde düşük fps alıyorum nedenini bilen var mı?
Kimmiş osarkolata demiş ki:şu sightstone almayan beni günün bu saatinde bile kanser eden çocuğu buldum hemen içimizdeymiş anasını satayım
Her zaman bunun şikayetini yaparım.OglcnCgds demiş ki:Dia 5 lucian silver 1 tresh ve bizim nadide takımımız.Allah tüm sevdiklerini öldürsün riot.
inceMopneet demiş ki:oglcn kardeş sen darius oynuyosun ama, yenemezsin ki zaten.
Oynama. Benim süre süre bıraktığım çok oluyor. Bıraktığın süre zarfında huzura varıyorsun.OglcnCgds demiş ki:Okullar bitemeden plata çıkma hayali vardı bu gencin ama kader ona gülümsemedi.Tanrı onu afk kalanlarla,feedleyenlerle,trolleyenlerle ve minimum derece beyin sahibi olan sözde insanlarla sınadı ama o yinede dine,imana sövmedi çizgisini korudu ve sonunda ailevi bireylere ettiği küfürlerden bile zevk almaz hale getirdi bu oyun.
Dari oynayıp hydra rushlamasan hak vericem deOglcnCgds demiş ki:Okullar bitemeden plata çıkma hayali vardı bu gencin ama kader ona gülümsemedi.Tanrı onu afk kalanlarla,feedleyenlerle,trolleyenlerle ve minimum derece beyin sahibi olan sözde insanlarla sınadı ama o yinede dine,imana sövmedi çizgisini korudu ve sonunda ailevi bireylere ettiği küfürlerden bile zevk almaz hale getirdi bu oyun.