Beyler 210 fps ile oynarken 40-80 fps göstermeye başladı. BF3 oynarken falan sorun yok bir tek lolde düşük fps alıyorum nedenini bilen var mı?

Takımı
Besiktas
Bu mesaj The Prestige rumuzlu uyeden alinti yapildi
The Prestige demiş ki:
Beyler 210 fps ile oynarken 40-80 fps göstermeye başladı. BF3 oynarken falan sorun yok bir tek lolde düşük fps alıyorum nedenini bilen var mı?
lol bu bro sebep aramamak lazım bendede aynı durum var hatta 10 kişi tfye girince 35e düştüğü oluyor.Oysaki 2-3 gün önce hiç böyle bir sorun yoktu

Takımı
Galatasaray
şu sightstone almayan beni günün bu saatinde bile kanser eden çocuğu buldum hemen içimizdeymiş anasını satayım

Advance

Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata demiş ki:
şu sightstone almayan beni günün bu saatinde bile kanser eden çocuğu buldum hemen içimizdeymiş anasını satayım
Kimmiş o summer3:

Takımı
Seçiniz...
Bu mesaj OglcnCgds rumuzlu uyeden alinti yapildi
OglcnCgds demiş ki:
Dia 5 lucian silver 1 tresh ve bizim nadide takımımız.Allah tüm sevdiklerini öldürsün riot.
Her zaman bunun şikayetini yaparım. :oldie:

Takımı
Besiktas
çıkacak olanı al ilk kostümünün normal haliyle arasında çok fazla fark yok yenisi daha güzel renkli :)

Takımı
Besiktas
ailevi sebeplerden dolayı oyundan çıktı draven artık bişey demeye bıktım usandım sinir hastası etti şu oyun beni

Takımı
Besiktas
Okullar bitemeden plata çıkma hayali vardı bu gencin ama kader ona gülümsemedi.Tanrı onu afk kalanlarla,feedleyenlerle,trolleyenlerle ve minimum derece beyin sahibi olan sözde insanlarla sınadı ama o yinede dine,imana sövmedi çizgisini korudu ve sonunda ailevi bireylere ettiği küfürlerden bile zevk almaz hale getirdi bu oyun.

Bu mesaj OglcnCgds rumuzlu uyeden alinti yapildi
OglcnCgds demiş ki:
Okullar bitemeden plata çıkma hayali vardı bu gencin ama kader ona gülümsemedi.Tanrı onu afk kalanlarla,feedleyenlerle,trolleyenlerle ve minimum derece beyin sahibi olan sözde insanlarla sınadı ama o yinede dine,imana sövmedi çizgisini korudu ve sonunda ailevi bireylere ettiği küfürlerden bile zevk almaz hale getirdi bu oyun.
Oynama. Benim süre süre bıraktığım çok oluyor. Bıraktığın süre zarfında huzura varıyorsun.

Takımı
Galatasaray
OglcnCgds demiş ki:
Dari oynayıp hydra rushlamasan hak vericem de

Takımı
Besiktas
Bro inan sıkıntıdan artık beynim sulandı doğru bildiğimi bile bıraktım artık

Yukarı Alt