oynamayı bilen çok iyi oynuyor :)Maddy demiş ki:jungle jax ne
Jungle jax ne biliyonmu flash geldikçe e yi açıp mide flash qMaddy demiş ki:jungle jax ne
oynamayı bilen adc kayle da çok iyi oynuyo gardaş çünkü oynamayı biliyo xdHugoReyes demiş ki:Bu mesaj Maddy rumuzlu uyeden alinti yapildi
oynamayı bilen çok iyi oynuyor :)Maddy demiş ki:jungle jax ne
10 dkda bir öyle gireceksen ww al ne kasıyon gardaş xdsarkolata demiş ki:Jungle jax ne biliyonmu flash geldikçe e yi açıp mide flash qMaddy demiş ki:jungle jax ne
Nam ı diger kanser
Mopneet demiş ki:Şey pardon flaş kuuldavn 5 dk yalnız.
konuyu açan benim sen hayırdır gardaş ? xdsarkolata demiş ki:Sus lan silver ben temeliyim bu konunun!!!1!1
2013 en iyi lol oyuncusu benim bbMaddy demiş ki:Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
konuyu açan benim sen hayırdır gardaş ? xdsarkolata demiş ki:Sus lan silver ben temeliyim bu konunun!!!1!1
benim konumda oldun bb xdsarkolata demiş ki:Bu mesaj Maddy rumuzlu uyeden alinti yapildi
2013 en iyi lol oyuncusu benim bbMaddy demiş ki:Bu mesaj Mopneet rumuzlu uyeden alinti yapildi
Adam haklı konuyu çaldınız . HIRSIZLARAdvance demiş ki:Konuyu açan benim çaldınız benden.
İtiraf etmiş alalım arkadaşı içeriye_TAu demiş ki:beyler elimde 40TL ve 20TL lik RP kodları var boostan gelen nakite çevirmeliyim ihtiyacı olan pm
al bunu al al al_TAu demiş ki:beyler elimde 40TL ve 20TL lik RP kodları var boostan gelen nakite çevirmeliyim ihtiyacı olan pm