Tauriel

Öğretiyorum
yok böyle birşey sabah altın olcaktım 2 kere seriye girdim akşam küme düşmek üzereyim.

Tauriel

Öğretiyorum
Abi Türkiye deki oyunculuk beş para etmez kimse altınım platım diye sevinmesin yenim ediyorum Tr de gold 1 bir maç yaptım Euw deki normal oyunda karışık gelen playerlardan bile troll bencil oynuyorlar.Tr Plat : Euw Silver adam feedleme diyorum 20 kill aldım ne feedlmesi diyor (20 - 21 -2 oynuyan bir fizz ) Fizz zaten tek q kill alıyor allahım çok sinirlendim ya.

Takımı
Seçiniz...
Bu mesaj Tauriel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Tauriel demiş ki:
Abi Türkiye deki oyunculuk beş para etmez kimse altınım platım diye sevinmesin yenim ediyorum Tr de gold 1 bir maç yaptım Euw deki normal oyunda karışık gelen playerlardan bile troll bencil oynuyorlar.Tr Plat : Euw Silver adam feedleme diyorum 20 kill aldım ne feedlmesi diyor (20 - 21 -2 oynuyan bir fizz ) Fizz zaten tek q kill alıyor allahım çok sinirlendim ya.
EUW candır ama bazısı taşınmıyor bea 3 kez silver2 serisinden düştüm :D 4.de çıkabildim..(Gold5 üyeliği geçirdim silver5ten başladim hayirlisi artik road to gold)
PS:Beyler niye trise youmu gitmiyor ben her oyun aliyorum crit için

Tauriel

Öğretiyorum
Bu mesaj Crusade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Crusade demiş ki:
Bu mesaj Tauriel rumuzlu uyeden alinti yapildi
Tauriel demiş ki:
EUW candır ama bazısı taşınmıyor bea 3 kez silver2 serisinden düştüm :D 4.de çıkabildim..(Gold5 üyeliği geçirdim silver5ten başladim hayirlisi artik road to gold)
PS:Beyler niye trise youmu gitmiyor ben her oyun aliyorum crit için
Başarılı :D

Tauriel

Öğretiyorum
Hayatımda Rammus Jax Gibi bir ikili görmedim Karşı takımda stun korkutma falan şeyler olmasın 2 vs 5 giderler.Allahım hala tüylerim diken diken 4 vs 5 yeniliyorduk

Mopneet

@Crusade
Tristana late game carry. Bütün skill'leri magic damage vurduğu için oto ataklarının iyi bir hasara ihtiyacı var, ghostblade'in verdiği ad oldukça yetersiz kalıyor.
Ayrca ghostblade daha çok attack speed sorunu olan adc'lerde kullanılıyor çünkü anlık olarak çok yüksek attack speed sağlıyor fakat Tristana'nın böyle bir sorunu yok zira hem q'su var hem de bir atk speed eşyası mutlaka alınıyor. ie, shiv rush'layınca critlerinden ve ad'nden dolayı korkulur hale geliyorsun. Ghostblade alırsan cd'deyken mıçtın.

Bu mesaj Left Behind rumuzlu uyeden alinti yapildi
Left Behind demiş ki:
lucian o kadarda etkili adc değilmiş. boşuna para verdiğimi anladım.
Aslına bakarsan gayet de etkili bir adc. Alışman lazım biraz

[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Takımı
Besiktas
bu şerefsizlerin yanına gidip kafasını duvara vura vura vura paramparça edesim var

Yukarı Alt