Mopneet

Fnatic MSI Anakart ve Forma Çekilişi. http://sdqk.me/gtskHOqp/OEnrqxK5
Banaysa evetEnderGelisenOsasunaAtagi demiş ki:Urf Rider Corki var sizce Red Baron Corkiyide almalımıyım ?
red baronun dış görünüşten başka bir farklı yok skill efektleri bile aynı almanı önermemEnderGelisenOsasunaAtagi demiş ki:Urf Rider Corki var sizce Red Baron Corkiyide almalımıyım ?
Konuşmalar farklı diye biliyorum ama hiç görmedim kullanan biriniTesla Bobini demiş ki:Bu mesaj EnderGelisenOsasunaAtagi rumuzlu uyeden alinti yapildi
red baronun dış görünüşten başka bir farklı yok skill efektleri bile aynı almanı önermemEnderGelisenOsasunaAtagi demiş ki:Urf Rider Corki var sizce Red Baron Corkiyide almalımıyım ?
Crusade demiş ki:Bugün iyi taşındım ha arada trollemekte iyi geliyo normalde xD NA'da intentionally feeding reportları banlanmaya başlamış EUW gelene kadar takılaq .s
Tr'ye tribunalde oldugu gibi 8 sene sonra gelir zaten o zamana kimse lol oynuyor olmass
Lole girmeden her şeyi kapatırım arkadaşlarımla girersem max skype açık olur.Tauriel demiş ki:Altda torrent programı açıksa sen istesende istemesende uploand yapıyor.Ayrıca 3.Parti yazlımlar kaldırılmadı daha herhalde sunucu yetersiz kaldığı için başka biri lolu indirken senin bilgisayarından indiriyor yani bilgisayarın uploand yapıyor.Bende de çok oluyor bağlantı kesildi diyor ama altda internet sitelerine girebiliyorum.
ps.yanlışım olabilir.