Takımı
Galatasaray
Bu mesaj Crusade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Crusade demiş ki:
Bu mesaj Rebellen rumuzlu uyeden alinti yapildi
Rebellen demiş ki:
flamesiz 3 günde plat 5 den 2 ye çıktım ne güzelmiş sakin oynamak :D Hayatta daha flame yapmadım yapanları kınıyorum :mrgreen: :mrgreen:
@Sarko bro hangi hesaptan giriyorsun bu aralar pek görmüyorum seni?
HWA sarkoLata
EUW gelmeyin beyler chat ban veriyolar yada türkçe küfür edin gelirseniz
AbinizDoublelift

@Sarko
boostluyorsun heralde kiminse hesap son 15 ranked falan win :D Bir de quine niye hem lw hem bc?

Takımı
Galatasaray
Rebellen demiş ki:
@Sarko
boostluyorsun heralde kiminse hesap son 15 ranked falan win :D Bir de quine niye hem lw hem bc?
benim kendi hesabım sarkolata nickini değiştirdim, plat 3 e düştüm değişik şeyler oynuyorum :saygilar:
O quinnler adc değil top lane, o quinnin tek amacı kuş olup birini yakalayıp tek atmak o yüzden lw ve bc. Yoksa ie falan alırım zaten

Bu mesaj sarkolata rumuzlu uyeden alinti yapildi
sarkolata demiş ki:
Rebellen demiş ki:
@Sarko
benim kendi hesabım sarkolata nickini değiştirdim, plat 3 e düştüm değişik şeyler oynuyorum :saygilar:
O quinnler adc değil top lane, o quinnin tek amacı kuş olup birini yakalayıp tek atmak o yüzden lw ve bc. Yoksa ie falan alırım zaten
ie den daha mı cok vuruyor da bc? Full tank olsa eyw da karşıda da tank yok o yüzden diyorum.

Rebellen demiş ki:
sarkolata demiş ki:
Rebellen demiş ki:
@Sarko
ie den daha mı cok vuruyor da bc? Full tank olsa eyw da karşıda da tank yok o yüzden diyorum.
klasik asasin buildi kasıyo anladığım kadarıyla zed gibi falan zırh delme ağırlıklı

Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Lemonade demiş ki:
klasik tank buildi o bikerem
hyr b3nc3 o t4m b1r s4p b4iLdİ takıma destek olma amaCLı r4Kibin zırh değerlerini delmeye odaklı taşıyıcı support :DDadsfasdf

Edit:Yanlış anlaşılmasın şakasına yazdım :P

Takımı
Galatasaray
evet assasin zaten

şimdi kuş olup birine tek atacağın zaman black cleaver varsa:
e ile giriyorsun 1 bc stack, q - 2 auto yapıyorsun yapıyorsun toplamda = 4 stack yani 20% armoru gitti.
O durumdayken botrk basıyorsun, bir de last whisper varsa ultiyi kapattığında yaşama ihtimali yok çünkü hem çok armor penetrate etmiş oluyorsun hem ult missing hpye göre vuruyor

anlayacağın critle işim yok zaten ie çok kötü bir item olur top quinne.

sarkolata demiş ki:
evet assasin zaten

şimdi kuş olup birine tek atacağın zaman black cleaver varsa:
e ile giriyorsun 1 bc stack, q - 2 auto yapıyorsun yapıyorsun toplamda = 4 stack yani 20% armoru gitti.
O durumdayken botrk basıyorsun, bir de last whisper varsa ultiyi kapattığında yaşama ihtimali yok çünkü hem çok armor penetrate etmiş oluyorsun hem ult missing hpye göre vuruyor

anlayacağın critle işim yok zaten ie çok kötü bir item olur top quinne.
tamam bro anladım teşekkür ederim.

sarkolata demiş ki:
the dream quinn top 7/0
platta ne işin var zaten senin oyna diada plat cok leş cidden plat 2 yim bir tık artmadı kalite.

Tauriel

Öğretiyorum
Türk değilse arabtır.
Mantığı çok doğru.İlk defa euw de lane or afk diyen gördüm.Önce türkçe sövdüm baktım harbi anlamıyor.Nerelisin diye sordum suriye çıktı.

Takımı
Besiktas
ben kuş olunca ebedi statik çıkıyorum sonra 5 kişi bana fokus atıyor temizinden ölüp oyunu kaybediyorum.
buda böyle bir anı

Bu mesaj Tesla Bobini rumuzlu uyeden alinti yapildi
Tesla Bobini demiş ki:
ben kuş olunca ebedi statik çıkıyorum sonra 5 kişi bana fokus atıyor temizinden ölüp oyunu kaybediyorum.
buda böyle bir anı
ahahah :D

demin 5 0 dım lane de fizze karsı adam oyun sonu 17 7 gelde kırma camı cerceveyi..

Takımı
Seçiniz...
Rebellen demiş ki:
Bu mesaj Tesla Bobini rumuzlu uyeden alinti yapildi
Tesla Bobini demiş ki:
buda böyle bir anı
ahahah :D

demin 5 0 dım lane de fizze karsı adam oyun sonu 17 7 gelde kırma camı cerceveyi..
4 vs5 oyunda bot laneden 2 vs1 oynadim 6/2 çıktım thresh bağlandi olaf 5/12 oynadi oyundan düştüm oyuna girmek istiyorum diyo ward bait yiyor şaka gibi oyunlar kaybediyorum 5 lose streak the dream

9 lose streak den cıkmıs adamım ben :D 14 mac üstüste kazanmış aynı zamanda :D

Yukarı Alt