hak edenlereseskes demiş ki:@sarkolata hediye atiyomuşun :d
bekliyorum yolla banasarkolata demiş ki:Bu mesaj seskes rumuzlu uyeden alinti yapildi
hak edenlereseskes demiş ki:@sarkolata hediye atiyomuşun :d
+1 Ben birde ashe aldıklarında çok sinir olurum.Advance demiş ki:Bir support oyuncusu olarak ezreal alanlardan nefret ediyorum
+1seskes demiş ki:nikimiz belli gardassssssssssss
duo buldum aheyahey XDsarkolata demiş ki:Cok mobil olmayan ve özellikle hakin olmadigim champler ile baya zorlaniyorum cok da ciddi oynuyorum su aralar lig kasma amacli
Trde bronzda bile win almak kolay olmadi ki delinin tekine rastliyosun ben bilerek ölecem diyo
Ama sezon odullerini aldigim gun hemen weste geciricem hesapları; oyunda kendini gelistirmek isteyen herkese de öneririm.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk
Bende bir soru sorayım o zaman hacı bende ödülleri aldığımda geçmeyi planlıyorum plat 5 yapıp bıraktım ligimi mmr'ım da busarkolata demiş ki:Cok mobil olmayan ve özellikle hakin olmadigim champler ile baya zorlaniyorum cok da ciddi oynuyorum su aralar lig kasma amacli
Trde bronzda bile win almak kolay olmadi ki delinin tekine rastliyosun ben bilerek ölecem diyo
Ama sezon odullerini aldigim gun hemen weste geciricem hesapları; oyunda kendini gelistirmek isteyen herkese de öneririm.
Sent from my SM-N9005 using Tapatalk