Dinden çıkma oyundan çık al sana taktikCool Angel demiş ki:Abi lol ne biçim oyun ya derecelide işlediğim günahın haddi hesabı yok sinirden artık kendimi tutamıyorum ya ağız dolusu küfür + Allaha kitaba sövüyorum sinirden kendimi tutamıyorum beyler dinden çıktım taktik verin.
Nerede yaptın ilçe olarakCollapse demiş ki:Amet o kadar askerlik yaptım İzmir de bi ziyaretime gelmedin.
Şu oyunu bırakın da nwo olarak bi silkroad server'ını daha çökertelim.
Hacı bahane olarak algılama ama seferihisar bana arabayla 1-2 saat falan ki o zamanlar arabayla çok da aktif değildim malum babamla ortak kullanıyoruz yani çok zor olcaktı benim için ama daha sen gelmeden dedim merkeze gelecek olursan mutlaka haber ver vakit ayırırım dedim ses etmedin hiç silkroad artık sıktı be olm kaldı mı silkroad cs go gelin o baya keyifli şu sıralarCollapse demiş ki:Amet o kadar askerlik yaptım İzmir de bi ziyaretime gelmedin.
Şu oyunu bırakın da nwo olarak bi silkroad server'ını daha çökertelim.
Collapse demiş ki:Hacı askerdim tatile gelmedim ki. Çarşı iznim 5 saatti nasıl merkeze geliyim :). Zaten merkeze uzak olduğu için üstelemedim kırgın da değilim şaka yapıyorum :)
Terminalde bırakırlemonade demiş ki:olum iyi uyardınız lan izmire gelecem kanka benimle ilgilenir misin demistim geçenlerde yeterki gel falan ayakları yapmisti
[ Mesaj mobilden gonderildi Android ] mobile