Usta ryze ile annie kavga etti ikiside mid aldı yazdık ama ne çare. Beyni olan bi insan maç ortasında afk olup yemeğe gitmez. Beyni olan bi insan bilerek feedlemez. İşte bu yüzden adc yok bin kere yazdık aklı olmayana ne çare nato kafa nato mermer.sarkolata demiş ki:Bir takimda zed nidalee ryze annie tryn nedir bu nasil bir 5li bunun adc si nerde
Peki sorun benim nidalee almam mı ?Crusade demiş ki:bikere nidale maç dk 30u geçtiyse cok useless bi hero adam seni kovaliyo mızrağı atıyosun yakaliyo yapicak hiç bişeyin kalmıyor puma olup daliyosun ölmüyor onlarinda cooldownu cok fazla ondan nidale aram hariç kullanışlı bi hero değil bence late game kaldiysa oyun o ipye gider brand alirim
abi trde öyleleri var ki adam özel oyunda afk olana sövüyoruz yaziyor ismine oda sahibi oyun başliyo adam afk oluyorCool Angel demiş ki:Bu mesaj Crusade rumuzlu uyeden alinti yapildi
Peki sorun benim nidalee almam mı ?Crusade demiş ki:bikere nidale maç dk 30u geçtiyse cok useless bi hero adam seni kovaliyo mızrağı atıyosun yakaliyo yapicak hiç bişeyin kalmıyor puma olup daliyosun ölmüyor onlarinda cooldownu cok fazla ondan nidale aram hariç kullanışlı bi hero değil bence late game kaldiysa oyun o ipye gider brand alirim
Win Ratio %100000000000000000000 hek kullanıyoz beylerlSore demiş ki:
ole deme qnq sen daha gümüs olman lazim qnq :(Lemonade demiş ki:Emre benden once altina cikarsa Yiğit..
[ Mesaj mobilden gonderildi MobileDevice ] mobile
Yıllar yıllar evvel daha oyuna başlamadan bana sözün vardılSore demiş ki:Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
ole deme qnq sen daha gümüs olman lazim qnq :(Lemonade demiş ki:Emre benden once altina cikarsa Yiğit..
Özgür'ün 6. yaş gününde söz vermişsin..Lemonade demiş ki:Bu mesaj lSore rumuzlu uyeden alinti yapildi
Yıllar yıllar evvel daha oyuna başlamadan bana sözün vardılSore demiş ki:Bu mesaj Lemonade rumuzlu uyeden alinti yapildi
qnq jungler yok ki bu hesapta, mid bırakmıyor nublarlSore demiş ki:riskli bi hero almışın ama qnq