- Takımı
- Galatasaray
Taş gibi hero geliyor bu sefer seversin xDYine beklediğim gibi bir hero gelmedi ya
Taş gibi hero geliyor bu sefer seversin xDYine beklediğim gibi bir hero gelmedi ya
Jet LiHero kim?
TmUzun bir süre ara vermiştim sezon kapanmadan plat yapıp bırakayım hesabı dedim ama oyun ilk gün ki gibi tertemiz kanser etmeye devam ediyor. 3 kere plat serisinden düşüp oradan da altın 2'ye düştüm.Lol oynanmayacak kadar pis bir oyun,seri maçlarında hala seçilmiş olan insanları takımına verip hepsini taşımanı bekliyor.Boş yere yine kısa süreli sinir hastası etti oynamayın bu oyunu
Bu yüzden artık sadece ARAM oynayıp keyif almaya bakıyorum.Uzun bir süre ara vermiştim sezon kapanmadan plat yapıp bırakayım hesabı dedim ama oyun ilk gün ki gibi tertemiz kanser etmeye devam ediyor. 3 kere plat serisinden düşüp oradan da altın 2'ye düştüm.Lol oynanmayacak kadar pis bir oyun,seri maçlarında hala seçilmiş olan insanları takımına verip hepsini taşımanı bekliyor.Boş yere yine kısa süreli sinir hastası etti oynamayın bu oyunu
Bu oyun beni sinir hastası ediyor, oynamıyorum uzun süredir4 senenin ardından can sıkıntısına geri döndüm oyuna, bayağı bir değişmiş oyun.. Eskiden buradan çok güzel arkadaslıklar olmustu beraber sabahladıgımız lol'de acaba şimdi oynayan var mı oyunu hala?
GarenArkadaşlar yeni başlayan biri için hangi karakteri öner irsiniz