Bütün partlar birbiriyle uyumludur.Örneğin 1.partı rapidshare`den 2. partı başka birinden indirebilirsiniz[İlk Rapidshareden indirin diye bir kural yok].Siz diyorsunuzki "Ben Rapidshare`den indireceğim diğerlerini bilmiyorum."dediniz size CryptLoad`ı öneririm.Özelliği nedir derseniz;
*Rapidshareden İndirirken bekletme süresini yapmaz yani 6 partıda Rapidshare`den indiriyorsunuz ve 1.İndirirken 2.Başlatmak istiyorsunuz size 13 dk bekleyin vs...der ama bu programı kullanarak o süreyi vermiyor.
*Kendisi indirir linkleri programa eklersiniz ve birisi bitince 2.sine başlar indireceğiniz herşeyin linklerini ekleyin gece bilgisayarı kapatmayın indirsin Fazla uzatmayayım ve konu linkini vereyim...

Buyrun Buradan Konuya Gidebilirsiniz...

@LoKoTe
Gelmedi gelecek birdahaki salıya.

@ahmetalc

Konu var zaten aynı linkler.Konudan indirirseler güvenlik ile ilgili hiç bir sorunları olmaz + konuda daha çok seçenek var.[Yanlış anlama yani]

@ahmetalc

Teşekkür ederim rapidshare.com ile rapidshare.de Okan abinin verdiğinde karışmıştı gelince senin linklerini koyacaktır.

Rhea demiş ki:
@ahmetalc

Teşekkür ederim rapidshare.com ile rapidshare.de Okan abinin verdiğinde karışmıştı gelince senin linklerini koyacaktır.
ben teşekkür ederim kaç zamandır bende bi paylaşım yapayım herkes yararlansın diyordum sonunda oldu :) umarım yararlı olur herkese

Yukarı Alt