benim verdiğim linkleri de ekleyebilirsiniz rapidextraloob demiş ki:linkler yenileniyor diğer linklerden indirin istediğiniz parçayı ^^
benim verdiğim linkleri de ekleyebilirsiniz rapidextraloob demiş ki:linkler yenileniyor diğer linklerden indirin istediğiniz parçayı ^^
Bu kadar hızlı ve güvenilir hizmet veren tek site olduğumuz içindir bunlarextraloob demiş ki:uuu linkler resmen taaruza uğradı bir tanesinde yoğunluk varsa lütfen diğer alternatifi deneyin.
mesela rapid 4 gelmiyorsa megaupload 4'ü indirin heps aynıdır sorun yoktur ^^
Hepsini birden alıcaksın.Buraya çıkart yapıcaksın.Rar pas. istiyecek.CiKoLaTa demiş ki:sorunum şu ben 3 part indirdim 1. 200mb 2. 200mb 3.sü 6mb 1 ve 2 yi çıkartıyor üçüncüye gelince bitiyo şifre yanlış diyo çıkartmıyo:(
Dedigin gibi yaptım yine böyle dediImmorTaLGoD demiş ki:Hepsini birden alıcaksın.Buraya çıkart yapıcaksın.Rar pas. istiyecek.CiKoLaTa demiş ki:sorunum şu ben 3 part indirdim 1. 200mb 2. 200mb 3.sü 6mb 1 ve 2 yi çıkartıyor üçüncüye gelince bitiyo şifre yanlış diyo çıkartmıyo:(
http://www.extraloob.com yazıcaksın.Sorun kalmaz
Sen eksik indirmişsinCiKoLaTa demiş ki:sorunum şu ben 3 part indirdim 1. 200mb 2. 200mb 3.sü 6mb 1 ve 2 yi çıkartıyor üçüncüye gelince bitiyo şifre yanlış diyo çıkartmıyo:(
unforgotten demiş ki:hepsini indirdim ve hazır hale getirdim geriye sadece salı'yı beklemek kaldı. emeği geçen herkese tekrar teşekkürler.