- Server
- Flora
- Takımı
- Galatasaray
Birazda renklendirirsen globale çekelim konuyu
Şimdi oldu muKemalist demiş ki:Birazda renklendirirsen globale çekelim konuyu
Doğru diyosun ve şuanda bile download linki aktif değil.Birde Türkiye saatiyle kaçtan kaça sürecek bu update ?TuRKs41 demiş ki:Bugün büyük ihtimal update yapar çünkü 1 hafta önceden koyarlardı download linkini
TuRKs41 demiş ki:Bugün büyük ihtimal update yapar çünkü 1 hafta önceden koyarlardı download linkini
Teşekkürler.Kemalist demiş ki:Olduğu kadarıyla artık xD
zaten bugünden önce koyma gibi bir şansın yoktukerem_ali demiş ki:ARKADAŞ BENDEN ÖNCE CALIŞMIS HELAL BENDE BUGUN KOYCAKTIM
Hacım pardon ben konunun ilk halini gördüğüm için o yoktuKemalist demiş ki:konuda yazıyor hatta büyük büyük yazdık ki görebilesiniz .
zaten bugünden önce koyma gibi bir şansın yoktukerem_ali demiş ki:ARKADAŞ BENDEN ÖNCE CALIŞMIS HELAL BENDE BUGUN KOYCAKTIM
Vardı da küçücük yazıoduRig3L demiş ki:Hacım pardon ben konunun ilk halini gördüğüm için o yoktuKemalist demiş ki:konuda yazıyor hatta büyük büyük yazdık ki görebilesiniz .
Hayır büyük ihtimalle update yapacak sen sitesinden indirmeyeceksin.salim41 demiş ki:biz indiricez yani kesın 1 şeyler ?
Rig3L demiş ki:Hayır büyük ihtimalle update yapacak sen sitesinden indirmeyeceksin.salim41 demiş ki:biz indiricez yani kesın 1 şeyler ?