Çok güzel bir konu teşşekkürler
FileFactory linklerinde problem yok . Sadece türkiye için boş slot olmadığını söylüyor.Daha sonra dene.mertix57 demiş ki:File factory linklerinde prblem var Lütfen düzeltin!
Tamam şuan çalışır durumda saolun.Kemalist demiş ki:FileFactory linklerinde problem yok . Sadece türkiye için boş slot olmadığını söylüyor.Daha sonra dene.mertix57 demiş ki:File factory linklerinde prblem var Lütfen düzeltin!
Teşekkur ederim okan abiextraloob demiş ki:1 numaraları partı açtığından otomatik açılacak bir dosya sonra o dosyaya tıkladığında silkroad kurulacaktır.
Şimdiden hepsini seçpi çıkart diyeceksin aktif oluncada dosyayı yükleyeceksin.GhostKinG demiş ki:Bu easy-shareden 11 tane part indrdim ben bunları 17 mart ta yeni sürüm geldigi resmi olarak belli oldugunda sag tıklayıp dosyaları çıkart dedigimde Update aktif olucak demi yada part ları nasıl aktif hale getrecegim ?
Ne diyorsun anlamadım ama sana şöyle söliyeyim teker teker part part indireceksin.1Part indirip adsl reset...mertix57 demiş ki:Tamam şuan çalışır durumda saolun.Kemalist demiş ki:FileFactory linklerinde problem yok . Sadece türkiye için boş slot olmadığını söylüyor.Daha sonra dene.mertix57 demiş ki:File factory linklerinde prblem var Lütfen düzeltin!
PS:Anladım ki free olarak 200mb den yüksek olan dosyaları ancak 2 güne indirebilirmişiz
Ben günde 4 saat bilg başındayım bu adreslerde 1 saatde 1 part indirmeme izin veriyor yani 11bölü 4= 3günNe diyorsun anlamadım ama sana şöyle söliyeyim teker teker part part indireceksin.1Part indirip adsl reset...