- Server
- Flora
- Takımı
- Galatasaray
daha yayınlanmadı...
MakaramaSuko demiş ki:Duyduğuma göre Silksiz çarlara ban gelecekmiş joymaxta okunmuş
KatılıyorumJumper41 demiş ki:ya 16Mart diye biliyorduk yeni server ıcın her şeyi hazırladık bugun ayın 11i ve daha download gelmedı anlasılan 16sında gelmıyck:S
Bencede + su 23marttaki banlanmadan sonraki hafta yani 30mart yada nisanın ilk salı günü gelecek gibi geliyo banada mısırlı bir arkadas bana nisanda gelicek demişti inanmamıstım ama haklı cıkacak gibi gorunuyor....sylar123 demiş ki:KatılıyorumJumper41 demiş ki:ya 16Mart diye biliyorduk yeni server ıcın her şeyi hazırladık bugun ayın 11i ve daha download gelmedı anlasılan 16sında gelmıyck:S
INS. Dedigin gibi olur AMA sahsen Ben oyle dusunmuyorum ayin 12si ve daha tik yok...extraloob demiş ki:16 MART LEGEND 5 GELİYOR
Tubifex demiş ki:geçen yıl hatırlarmısınız bilmiyorum 17 martta gelmişti
Aynı mail banada geldi hacım .. hatta dün mail attım cevap bekliyorum :))extraloob demiş ki:mail gönderdiler 16 Mart'ta geliyor diye gelmezse ilginç olur ki gelmeyecek gibi duruyor.
vestale demiş ki:16 mart kesin arkadaşlar.
yabancı forumların %90ı 16 mart diyor. heralde indirme linkleri ile aynı gün gelicek.