Yenilikler her zaman güzeldirShoottingStar demiş ki:uyuz oluyorum joymax saçma sapan yenilik yapınca
zaten eu charlar geldikten sonra oyunun tadı kaçtı o yüzden yeniliklere kapalıyım sro da
Yenilikler her zaman güzeldirShoottingStar demiş ki:uyuz oluyorum joymax saçma sapan yenilik yapınca
zaten eu charlar geldikten sonra oyunun tadı kaçtı o yüzden yeniliklere kapalıyım sro da
13LazeR demiş ki:WoW. Süper Paylaşım Warrison Ellerine Sağlık Muthiş Olmuş
1-2 ay sonra gelebilir. Tam belli değilOzgeCafe demiş ki:Çıkış tarihi belli mi arkadaşlar?
/Güncel, Video Eklendi.Warrison demiş ki:
Legend VII Return, Hunter vs Thief Update! Yenilikler
Yeni Kale Savaşı Aletleri
Yeni Slotlar
Job Skilleri
Yeni Party Penceresi
Yeni Harita Düzeni
Yeni Gelecek Yenilikler Video
[youtube]dp7poDbVVNs&feature=player_embedded#[/youtube]
sen buna uzak diyorsan daha 20-29 lar var jangan^dan alınyor her gorev icin Dw den başlıyorum yapacak birsey yokI love Huni demiş ki:bu hunter veya thief in scroll ları varmı 10 / 19 luklara göderiyor ve çok uzk oldugu için gidip gelmesi unun sürüyor
GNR demiş ki:sen buna uzak diyorsan daha 20-29 lar var jangan^dan alınyor her gorev icin Dw den başlıyorum yapacak birsey yokI love Huni demiş ki:bu hunter veya thief in scroll ları varmı 10 / 19 luklara göderiyor ve çok uzk oldugu için gidip gelmesi unun sürüyor
Bence sıkıcıda olsa uzun süreli bir update bu 110 lv job kasmak lv den kat kat zor durumda degişecginide sanmıyorum