sm kullananlara tavsiye etmemişsin ama ben sm kullaniyorum ama 2 char acamiyorum p4 3,0 256 ati hd2400 pro ekran karti 1gb ramle 2.chari açamiyorum bunu kullanırsan açabilme olasiligim nedir bilgilendirirsen sevinirim

Braunx demiş ki:
sm kullananlara tavsiye etmemişsin ama ben sm kullaniyorum ama 2 char acamiyorum p4 3,0 256 ati hd2400 pro ekran karti 1gb ramle 2.chari açamiyorum bunu kullanırsan açabilme olasiligim nedir bilgilendirirsen sevinirim
yine açarsın, ama resim yavaş gelir vs.

drotalion demiş ki:
Braunx demiş ki:
yine açarsın, ama resim yavaş gelir vs.

ben 2 chari aciyim sorunsuz 1 gun kassinda yeterki yawaş açılsın :mrgreen: eline saglik

Tarafımca denenmiş , test edilmiştir ve Programın faydalı olduğuna karar verilmiştir^^

Sabit yapılmamış dikkatimi çekti. Ben yapayım bari. Emeğe saygısızlık olur.

sağol abi. O kadar dedik sabit diyedinlenmedi:D

g.mod olunca inşallah, ilk işim kendi konularımı sabitlemek :D

@osmangelincik:

valla, dediğim gibi, yönetim kadrosunda adminlere kadar herkes denedi, kimsede vermedi, garip.

allah allah

tam olarak nerede ??? hatası geldiğini söylersen

ha birde, indirirken dosya zarar görmü olabilir. Rapidshare e upload ederim yarın akşam senin için. Birde öyle dene (umarım kotan yoktur ^^)

kotam war hemde 7 gb olmuş bak tam şöyle oluyor cara giricem char gözüküyo start diyorum aradan 5 sn geçior ??? hatası geliyor hadi onu geçtim arada login ekranında img kodeyi giriyorum confirm diyorum tak gene ??? veriyor

haklı olabilirsin. KArşıma öyle bir sorun çıkınca ve çözümünü bulunca sana yöneleceğim geri. Kusura bakma.

Birde kulandığın başka programlar, pk2 editler varmı?

Morwena

Buralıyım
~~Anti virüs programını kaldır
~~Güvenlik duvarını kapat
~~Güncelleştirmeleri kapat

Yukarı Alt